O firmă producătoare de bere face eforturi pentru a-și recâștiga popularitatea, după ce un angajat s-a filmat în ipostaze scandaloase–citeste in comentariu

Autoritățile chineze au lansat o investigație amplă în urma viralizării unui videoclip șocant, care înfățișează un muncitor de la celebrul producător de bere ”Tsingtao”, în timp ce urina într-un container care conținea ingrediente cheie pentru producția de bere. Videoclipul, care a fost vizionat de zeci de milioane de ori, a generat un val de nemulțumiri și preocupări legate de calitatea produselor alimentare din China.

Reacția companiei după nefericitul incident

Conducerea companiei Tsingtao a reacționat imediat, sesizând poliția și retrăgând lotul de ingrediente asociat cu incidentul din producție. Tsingtao este unul dintre cei mai mari producători de bere din China și un brand cu prezență globală, inclusiv în România.

Astfel, videoclipul în care este observată faptă a fost urcat pe rețelele sociale, devenind foarte rapid viral. Bărbatul în cauză este suprins în timp ce se urcă pe peretele containerului, iar ulterior urinează în el. Persoana care a publicat materialul video defăimător a semnalizat și locația unde a fost filmat incidentul, respectiv „Fabrica de bere Tsingtao nr. 3”.

Publicația „National Business Daily” a citat o sursă internă, care a afirmat că, atât persoana care a filmat, cât și ”protagonistul” acestei situații, nu erau angajați direcți ai companiei Tsingtao.

Din păcate, această informație alimentează și mai tare speculațiile cu privire la contextul în care s-a produs produs incidentul, cât și la condițiile de igienă în care se produce berea. Din acest motiv, autoritățile chineze au decis să investigheze în profunzime situația pentru a stabili cauza exacta, precum și pentru a restabili încrederea în calitatea produselor Tsingtao.

Firma producătoare de bere face eforturi pentru a-și recâștiga popularitatea

În urma incidentului șocant în care un muncitor de la ”Tsingtao” a fost filmat urinând într-un container cu ingrediente pentru bere, preocuparea sporită a autorităților și a publicului a condus la măsuri decisive, potrivit BBC.

Astfel, biroul de supraveghere și administrare a pieței din orașul Pingdu, locația fabricii Tsingtao, a anunțat vineri că a instituit o echipă specială pentru a investiga incidentul. În urma demarării acestei investigații, întregul lot de ingrediente afectate a fost sigilat pentru a preveni orice problemă ulterioară legată de calitatea berii.

Compania Tsingtao a confirmat că a încurajat autoritățile pentru a începe o anchetă cu privire la incident. Brandul de bere ”Tsingtao” este foarte popular atât în China, cât și în străinătate, iar din păcate, acest incident a atras multe critici negative din partea utilizatorilor și, inclusiv, din partea propriilor clienți .

Astfel, multe persoane s-au arătat șocate de gestul bărbatului, exprimând dezaprobare față de acțiunile muncitorului, dar și vizavi de calitatea produsului.

„Un pipi care va costa o mulțime de bani, acest muncitor a produs pagube reale aici”, spune cineva într-un comentariu de pe rețeaua socială Weibo. Mai mult, numeroși utilizatori cred cu tărie că acest incident dizgrațios nu este izolat.

Ca urmare a viralizării materialului video, acțiunile Tsingtao Brewery au scăzut brusc luni dimineață, atunci când s-a deschis Bursa de Valori din Shanghai. Directorii companiei sunt dispuși să ia toate măsurile necesare pentru a-și salva reputația.

Lasă un comentariu