O noua tragedie zguduie Romania! A fost gasita moarta in baie, la doar 38 de ani

0

O noua tragedie zguduie Romania! Apropiatii si colegii ei sunt in stare de soc, dupa ce a fost gasita moarta in baie, la doar 38 de ani. Se pare ca ar fi vorba despre o sinucidere.

Loredana Chircu este o doctorita care lucra intr-un spital privat din Constanta, acolo unde a fost gasita fara suflare.

“Politistii Sectiei 3 au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-o unitate spitaliceasca privata din municipiul Constanta, s-ar afla o femeie decedata. Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca este vorba despre o femeie, de 38 de ani, gasita decedata intr-o incapere a spitalului”, informeaza IPJ Constanta, conform Digi24.

A fost gasita moarta in baie, la doar 38 de ani
Echipa spitalului Heka a anuntat pe pagina de Facebook decesul Loredanei Chircu. Aceasta era medic specialist medicina interna si intrase de garda la ora 20:00, fara sa prezinte probleme vizibile. A avut doua consultatii pe parcursul garzii, inainte de deces.

„Cu profund regret anuntam decesul colegei noastre, in varsta de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Interna. Aceasta a intrat de garda la ora 20:00 fara sa prezinte vreo problema vizibila.

Pe tot parcursul garzii a avut doua consultatii. Disparitia fulgeratoare a colegei noastre ne-a marcat pe toti si suntem alaturi de familia indoliata. Sincere condoleante!”, a transmis echipa Spitalului Heka.

Cei de la Antena 3 sustin ca ar fi vorba despre o sinucidere si ca femeia si-ar fi injectat un cocktail de medicamente. Ar fi fost gasita moarta in baie, incuiata pe dinauntru. Loredana Chircu avea un copil si era casatorita. A fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata