Acasă EXTERNE O studentă a picat un examen pentru că profesoara universitară a crezut...

O studentă a picat un examen pentru că profesoara universitară a crezut că Australia nu e o țară

0
DISTRIBUIȚI

O studentă a picat un examen pentru că profesoara universitară a crezut că Australia nu e o țară

O studentă din Statele Unite a povestit cum a picat un examen pentru că un lector universitar nu era convins că Australia este o țară.

Ashley Arnold, studentă la Southern New Hampshire University, a primit la examenul de la sociologie să scrie un eseu în care să compare normele sociale din Statele Unite și o altă țară. Studenta, în vârstă de 27 de ani, a ales să scrie despre folosirea rețelelor sociale în SUA vs Australia, relatează Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

A aflat apoi cu stupoare că a picat examenul pentru că profesoara ei universitară a spus că Australia e un continent, nu o țară.

„Am fost șocată. E complet ridicol. Am crezut că este o glumă, însă e ceva real” a povestit studenta care a făcut publică și discuția de pe mail cu profesoara.

A urmat un schimb de mailuri cu profesoara confuză, care este doctor în sociologie. În cele din urma studenta a primit B+ pentru eseul ei iar profesoara a explicat că a fost o „neînțelegere”.

Universitatea a deschis o investigație în acest caz, mai scrie sursa citată.

Citește și: Femei de serviciu anchetate disciplinar după ce s-au plâns presei că trebuie să aducă bani de acasă în ziua de salariu

Consilierul Premierului, Darius Vâlcov a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru fapte de corupție

loading...