O tânără s-a îngrășat 50 de kilograme, fără să-și dea seama cum. Gestul banal pe care mulți români îl fac

0

O tânără pe nume Nicola Glenday din Scoția a ajuns să cântărească 134 de kilograme aparent fără motiv. Analizându-și atent tabieturile de zi cu zi, femeia a realizat că un simplu gest făcut zilnic a făcut-o să piardă lupta cu greutatea.

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut Nicola Glenday din Glasgow, Scoția. La vârsta de 29 de ani, tânăra a realizat cu stupoare faptul că a ajuns să cântărească 134 de kilograme. Practic, fără să își dea seama, pe trupul său s-au adăugat zeci de kilograme în plus, fără să își dea seama.

Anul trecut în luna martie, femeia a decis că a venit momentul să facă o schimbare radicală în viața sa și să se apuce de slăbit. S-a apucat de sport și, desigur, a optat pentru o alimentație mult mai sănătoasă, cu ingrediente nutritive, dar sărace în calorii.

O tânără s-a îngrășat 50 de kilograme din cauza unui obicei aparent banal

Ambițioasă din fire și dornică să demonstreze că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat, Nicola Glenday, care lucrează ca manager de magazin în Glasgow, a realizat faptul că kilogramele sale în plus au de-a face cu un obicei aparent banal din viața de zi cu zi, căruia nu i-a acordat importanță

După o zi istovitoare de muncă în care a neglijat din plin orele de masă sau calitatea alimentelor consumate, preferând mai mereu să mănânce ceva de tip fast food sau chiar să sară complet peste mic dejun și prânz, Nicola Glenday făcea ceea ce mulți nutriționiști ar cataloga drept „greșeala supremă”!

Nicola Glenday s-a îngrășat din cauza unui obicei nesănătos

Mai exact, tânăra și-a făcut obiceiul de-a consuma rapid și cu poftă, la ore târzii din seară, cantități mari de mâncare. Deși credea că tot ceea ce face este să consume cina, iată totuși că acfest obicei a costat-o extrem de scump, în timp.

Oameni din întreaga lume au acest obicei și nu conștientizează cât de dăunător este acesta pentru sănătate. Specialiștii explică faptul că nu este deloc recomandat să mâncăm pe fugă și cu poftă ieșită din comun porțiile de mâncare și în niciun caz să nu facem asta stând la televizor sau pe telefon, fiindcă riscăm să ajungem la cantități mult prea mari de alimente.

Sătulă să vadă că hainele nu o mai încap și că nu se simte bine în pielea ei, Nicola Glenday s-a apucat de slăbit. A mâncat sănătos, la ore fixe și decente, s-a apucat de sport și a avut grijă să elimine produsele nesănătoase din dieta sa zilnică.

La un an distanță, femeia din Scoția se poate lăuda că a slăbit 50 de kilograme. Fericită de modul în care arată și mult mai sigură pe forțele sale, aceasta oferă și altora un exemplu de ambiție și curaj, arată cei de la dailyrecord.co.uk.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata