Oana Roman a ajuns pe mâinie medicilor. Iată ce a pățit vedeta

Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor. Îndrăgita vedetă a ţinut să fie chiar ea cea care a împărtăşit vestea cu fanii săi, aşa cum obişnuieşte să facă de fiecare dată. Deschisă şi mereu alături de oamenii care o urmăresc în mediul online, Oana Roman a ţinut să împartă cu aceştia şi cea mai recentă experienţă din viaţa ei. Vedeta a ajuns pe mâinile medicului, însă fiţi fără grijă, că nu este vorba despre nimic grav.

Oana Roman a avut nevoie să ajungă la medicul stomatolog pentru anumite problemele dentare pe care le avea, iar totul s-a încheiat cu bine. Din fericire, întreaga intervenţie a decurs exact aşa cum trebuie, iar Oana Roman chiar a ţinut să precizeze că nu a simţit deloc durere.


Apreciază și distribuie !

”Relaxată şi super ok. Totul a decurs bine şi m-am simţit mega relaxată. Nu sunt cel mai comod pacient, dar chiar m-am simţit super ok. Mulţumesc. După două extracţii şi deja cinci ore de la anestezie, nu mă doare nimic. Mâini de aur”, a spus Oana Roman pe Instagram

Oana Roman, schimbare radicală de look
În ultimul timp, mai mult ca niciodată, parcă, Oana Roman a început să ofere mai multă atenţie felului în care arată şi şi-a schimbat look-ul radical. Frumoasa vedetă a slăbit foarte mult, a început să aibă un alt stil vestimentar, toate aceste schimbări făcând-o să se simtă mult mai bine în pielea ei.