Orașul care interzice vânzarea de băuturi cu alcool la bax. Măsura a fost luată pentru a opri petrecăreții puşi pe scandal noaptea–citeste in comentariu

Un cunoscut oraș din Europa impune măsuri dure împotriva vieții de noapte. Mai exact, se interzice vânzarea de băuturi alcoolice și mâncare la pachet la anumite ore. Iată ce măsuri au fost luate în privința băuturilor cu alcool!

Milano interzice vânzarea de băuturi cu alcool la bax. Măsura a fost luată pentru a opri petrecăreții puşi pe scandal noaptea

Milano interzice vânzarea de băuturi alcoolice noaptea

piataafacerilor.ro

  • Măsuri dure pentru a opri petrecăreții puşi pe scandal noaptea
  • Oraşul care interzice vânzarea de băuturi la pachet

Un important oraș din Europa cere măsuri dure împotriva vieții de noapte și interzice vânzarea de băuturi alcoolice și mâncare la pachet la anumite ore.

Milano, oraşul care interzice vânzarea de băuturi la pachet

Ei bine, este vorba despre cunoscutul oraș din Italia, Milano. Mai mult, această interdicție este una temporară și se vrea a fi luată pentru ca petrecăreții de noapte să nu mai poată cumpăra băuturi alcoolice sau mâncare la pachet din magazine, tarabe, baruri cu locuri în aer liber și chiar distribuitoare automate.

Mai exact, această lege va fi luată de la miezul nopții până la ora 6 dimineața în zilele lucrătoare și de la 1.30 la 6 dimineața în nopțile de vineri și sâmbătă, cel puțin până la 19 noiembrie 2023.

Scopul acestor măsuri impuse de autoritățile din Milano

Se pare că aceste noi reglementări au fost introduse după ce, la începutul acestui an, mai mulți locuitori din zonă au dat în judecată primăria pentru zgomotul cauzat de viața de noapte din zonă.

Totodată, interdicția vizează zona aglomerată de viață de noapte LGBT+ din Porta Venezia, care se întinde de la Piazza Oberdan până la via Melzo și via Lazzaretto.

În acest fel, vânzătorilor ambulanți li se interzice accesul în zonă între orele 18.00 și 6.00.

Cred că și orașele ar trebui să se odihnească la fel ca noi, oamenii, și să aibă orare puțin mai potrivite pentru toată lumea„, a declarat primarul orașului.

Lasă un comentariu