OTRAVA din RESTAURANTE! INGREDIENTUL plin de PARAZIŢI UCIDE ÎNCET dar SIGUR ROMÂNII. Efectul se simte în 6 ORE!

Tot mai mulţi români şi-au îndreptat atenţia către preparatele culinare străine, exotice, iar unul foarte popular este sushiul. Delicatesa japoneză este cât se poate de apreciat la noi în ţară, dar puţini ştiu cât este şi de nociv, mai ales dacă ingredientele nu sunt verificate.

Sushiul are la bază orezul actir cu oţet, însoţit de alte ingrediente crude sau gătite. Cel mai periculos dintre acestea este peştele! Peştele crud poate fi o adevărată bombă toxică pentru stomac şi sănătate oamenilor. Este IMPORTANT să se ştie că un centimetru pătrat de peşte crud poate conţine până la 10.000 de larve şi paraziţi, după cum relatează Stirilekanald.ro.


Apreciază și distribuie !

Mai mult decât atât, peştele crud trebuie să fie verificat înainte să ajungă în restaurante, iar apoi în bucăţile de sushi din farfuriile clienţilor. După cunsumul de peşte crud, contaminat, simptomele cu care se confruntă organismul sunt durerea abdominală, dureri severe de cap, mâncărimi şi starea de greaţă. Specialiştii sunt de părere că, în numai 6 ore paraziţii pot găuri intestinele sau stomacul, potrivit sursei citate anterior.

Peştele crud afectează mai ales aceste categorii de persoane:

În cazul în care ştii că eşti o persoană cu anumite sensibilităţi alimentare este recoamandat să eviţi consumul de peşte crud. Mai mult decât atât, sunt aceste categorii pot fi mai grav afectate de paraziţii din acest aliment: copii, persoanele cu un sistem imunitar slăbit, bătrânii şi femeile însărcinate, potrivit Csid.ro.