Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus: “A intrat în contact cu Marcel Pavel”. Rezultatul testului Andreei Bălan

Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind printre vedetele care s-au întâlnit în ultimele zile cu Marcel Pavel. În prezent, cântărețul se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” după ce, seara trecută, a fost depistat pozitiv cu boala rară din China. Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” a fost sunată și a făcut prima declarație despre diagnosticul pus de medici. În același timp, vedetele de la Antena 1 sunt în stare de alertă.

Ozana Barabancea, depistată cu SARS-CoV-2: “A intrat în contact cu Marcel Pavel și…”
În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.


Apreciază și distribuie !

Contactată de reporterii publicației Gândul, Ozana Barabancea a spus sec: “Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”.

Marcel Pavel se numără printre celebritățile care au acceptat provocarea din noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar el a filmat zilele trecute alături de toți cei din staff-ul show-ului de la Antena 1.

Surse din cadrul postului de televiziune au dezvăluit că șefii le-a recomandat angajaților emisiunii să se testeze preventiv. Printre aceștia se numără și Andreea Bălan, care ar fi primit deja un rezultat negativ la teste.