Acasă Politică Partidul anunțat de Dacian Cioloș a trezit România. Mii de cereri de...

Partidul anunțat de Dacian Cioloș a trezit România. Mii de cereri de înscriere în viitorul partid

DISTRIBUIȚI
Sursă Foto: Facebook

Partidul anunțat de Dacian Cioloș a trezit România. Mii de cereri de înscriere în viitorul partid

Noul partid anunțat de Dacian Cioloș (Mișcarea România Împreună) se bucură de popularitate în rândul românilor.

La doar două zile după ce fostul premier a făcut anunțul, noul partid a strâns deja peste 30.000 de susținători, majoritatea dorind să devină membri de partid.

„În primele 48 de ore de la anunțarea depunerii actelor pentru noul partid, aproape 30.000 de oameni s-au înscris ca susținători ai RO+. Dintre aceștia, aproape 17.000 și-au declarat dorința de a fi membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului București”, a anunțat Vlad Voiculescu, luni dimineață.

Fostul ministru al Sănătății în cabinetul Cioloș a adăugat că „miza principală pentru următorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte până acum, în politică!”

„Politica nu trebuie să fie o mocirlă. Politicianul nu trebuie să fie porc. Modul cum ne așezăm lucrurile #înȚaraNoastră, pentru noi și pentru ceilalți – pentru că asta face politica – ar trebui să fie despre ce putem face noi, #împreună! Dacă vom fi destul de mulți și destul de hotărâți, vom reuși!”, a mai scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

„În decembrie anul trecut am anunţat că din «Platforma România 100» se va desprinde un partid politic. Vreau să vă anunţ că astăzi de dimineaţă a fost depusă la tribunal cererea de înregistrare a unui nou partid politic ieşit din platformă. Este vorba de partidul Mişcarea România Împreună. Am decis să facem şi acest pas, e primul pas, acela de cerere a înregistrării. Astăzi facem anunţul demersului pe care l-am făcut, şi nu al lansării partidului, îl vom lansa când va exista ca atare”, a spus Dacian Cioloş, vineri, la evenimentul de lansare.

De asemenea, la finalul săptămânii trecute, Vlad Voiculescu a anunțat că va candida la viitoarele alegeri locale din 2020, când vor avea loc alegeri parlamentare și locale.

Citește și: 

Avertisment pentru Guvern: Elevii au nevoie urgentă de protecție în școli

loading...