Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat! Ce medicamente a luat

Patronul lui Ludogoreţ s-a vindecat. Unul dintre cei mai bogati oameni din Bulgaria, Kiril Domuschiev, a fost depistat povitiv cu coronavirus, săptămâna trecută. Astăzi a anunțat că este vindecat și a spus și ce medicamente a folosit:

”Dragii mei, sunt sănătos acum! Am învins COVID-19 şi am deja imunitate. Mai rămâne să mă recuperez după pneumomonie. Vreau să mulţumesc echipei medicale care a avut grijă de mine, cât şi de soţia mea. Sunt nişte profesionişti desăvârşiţi! Cu asemenea medici alături, putem combate coronavirusul! Mulţumesc, de asemenea, celor de la SofiaMed şi regret că am cauzat neintenţionat neplăceri. Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi! Există tratament. Fiţi inteligenţi şi aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi”.


Apreciază și distribuie !

Omului de afaceri i s-a administrat hidroxiclorochin sulfat, la care coronavirusul ar reacţiona. Se pare că descoperirea a fost facută de cercetătorii francezi. Hidroxiclorochinul sulfat este o variantă de Clorochină – un medicament contra malariei. Este un derivat de 4-aminochinolină şi este un medicament antimalaric. S-a produs însă din ce în ce mai puțin și nu există în stocurile celor mai multe țări.

După ce s-a aflat că Domuschiev este bolnav, toți jucătorii echipei din Bulgaria au fost testați, iar rezultatele au iesit negative. Chiar și așa, jucătorii lui Ludogoreţ au rămas blocați în Bulgaria. Încă de săptămâna trecută bulgarii au închis mai multe orașe. Astfel jucătorii nu au mai putut pleca nicaieri. Si clubul le-a recomandat să evite deplasările de orice fel.