Pavel Bartos a tinut sa se afle de la el! Anuntul facut despre sotie lui, Anca

Este actorom de televiziune si cap de familie! Pavel Bartos are o sotie care il sustine neconditionat si trei fete care le aduc bucurii in fiecare zi.

Cum e sa fii tatal a trei fete? Ei bine, Pavel Bartos se considera un norocos si un rasfatat al sortii. Dupa o zi de munca asiduaactorul abia asteapta sa ajunga acasa pentru a petrece timp cu familia lui. Sofia are 4 ani si jumatate, Rita are 10 anisori, iar Eva este o domnisoara in toata firea si are 14 ani.

„Mai, e greu sa fii tata. Punct. Dar, in orice situatie, conditia principala e sa-ti iubesti copilul. Si, iarasi, foarte important este sa ai grija sa-ti educi copilul, in spiritul celor sapte ani de acasa, sa-i inoculezi bunul simt, respectul, cinstea… In ceea ce priveste faptul ca sunt tata de fete…Cred ca sunt un alintat al sortii. Cu atat mai mult cu cat e clar ca uneori lucrurile ajung sa ma depaseasca si salvarea imi vine de la sotia mea, care intotdeauna gaseste rezolvarea pentru orice problema”, a spus in urma cu ceva timp Pavel Bartos pentru Formula As.

Pavel Bartos este un tatic implinit li mandru din cale -afara. Actorul se lauda cu fetele lui ori de cate ori are ocazia si vorbeste foarte frumos despre ele. Anca, sotia lui, a fost si ea vedeta tv si a prezentat emisiunea ”Slab sau gras”, dar a fost si actrita aparand in filmul „Ho, ho, ho 2: O loterie de familie”(2012) si in serialul „La urgenta”(2006). Tot ea este cea care il sustine neconditionat pe actor si are grija de fetele lor.

”Cred ca relatia dintre sot si sotie e cruciala intr-o familie: daca relatia dintre soti e buna, e solida, daca exista iubire, intelegere, comunicare si sustinere intre ei, atunci si masinaria familiei merge ca unsa. De-asta si zic: principala mea calitate e sotia mea!”, a mai spus Pavel Bartos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata