Pompierii din Suceava au recuperat trupul unei femei din apele râului Moldova

Pompierii militari suceveni au intervenit, marţi, pentru a salva o femeie care a fost observată în apele râului Moldova, pe raza localităţii Sasca Mică, conform purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.


Apreciază și distribuie !

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu două bărci pneumatice pentru a cerceta zona, iar ulterior persoana a fost văzută pe o insulă din albia râului şi s-a intervenit pentru a se ajunge la aceasta. Aceştia au constatat că este vorba despre o femeie, în vârstă de aproximativ 44 de ani, întinsă la pământ şi care nu se mişca.

Salvatorii au reuşit să recupereze victima, să o aducă la mal, iar pompieri paramedici de la SMURD au efectuat manevre de resuscitare, fiind sprijiniţi şi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul din cadrul echipajului SAJ a declarat decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, femeia nu a fost victimă a inundaţiilor, pentru că nu s-au înregistrat viituri în zonă, iar poliţiştii vor stabili împrejurările şi cauzele în care s-a produs evenimentul.