Presedintele Pfizer a facut un anunt asteptat de toata lumea

0

Presedintele Pfizer, Albert Bourla, a declarat ca viata va reveni la normal pana la sfarsitul acestui an in tarile dezvoltate. Restul lumii va trebui sa astepte pana la sfarsitul anului 2022, ca sa scape de amenintarea noului coronavirus.

„Intr-un an cred ca vom putea reveni la viata normala”, a declarat Albert Bourla intr-un interviu acordat emisiunii „This Week” de la ABC. „Nu cred ca acest lucru inseamna ca variantele nu vor continua sa vina si nu cred ca acest lucru inseamna ca ne vom putea trai viata fara vaccinari. Dar asta, din nou, ramane de vazut.”

De asemenea, oficialul Pfizer estimeaza ca pana la sfarsitul acestui an vor fi suficiente doze de vaccin. Insa variante ale noului coronavirus vor continua sa apara. Cel mai probabil scenariu este ca va fi nevoie de vaccinarea anuala impotriva COVID-19, a mai spus seful gigantului farmaceutic.

„Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela ca vor continua sa apara noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel putin un an si cred ca cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuala, dar nu stim cu siguranta, trebuie sa asteptam,” a mentionat seful Pfizer.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide