Prezentatoarea de la ProTV a ajuns de urgență la spital! A suferit cinci operații în trei ore: „Am rămas fără auz”–vezi in comentariu

Prezentatoarea de la ProTV a ajuns de urgență la spital, unde a suferit cinci operații, în decurs de trei ore. În cadrul unui interviu recent, vedeta a povestit chinurile prin care a trecut și ce anume i-a cauzat problemele de sănătate.

Prezentatoarea Iulia Ionescu de la emisiunea I Like IT s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Iniţial, vedeta de la ProTV a crezut că este vorba despre o simplă oboseală. Însă, starea ei a început să se agraveze de la o zi la alta.

Iulia Ionescu, vacanta in America
Iulia Ionescu, prezentatoarea de la ProTV

Iulia Ionescu: „După operație am realizat în ce stadiu grav ajunsesem”

Simptomele s-au accentuat şi abia când a ajuns pe mâinile medicilor a aflat cât de gravă era, de fapt, situaţia.

„Foarte bine sunt acum, mă reobișnuiesc cu normalitatea, mă bucură orice miros plăcut, nu a pornit de la Covid-19. Mi-a fost afectată partea sinusurilor, era o infecție care s-a instalat în toată partea asta. Eu nu am fost conștientă că am rămas fără miros și fără auz și după operație am realizat în ce stadiu grav ajunsesem. Totul s-a întâmplat treptat și efectiv am pierdut controlul asupra situației”, a spus Iulia Ionescu în emisiunea La Măruţă.

Vedeta de la Pro TV: „Am făcut un CT și s-a dovedit o urgență medicală”

„În ultimul an am fost extrem de obosită, au fost multe momente pe care nu mi le explicam și s-a întâmplat de câteva ori să nu mă pot ridica din pat de oboseală. Am pus totul pe seama faptului că am îmbătrânit, eu am 34 de ani, am găsit tot felul de scuze. La asta s-a adăugat faptul că am multe alergii, se vede că am sistemul imunitar slăbit. Probabil că totul s-a accelerat foarte repede, am ținut un regim alimentar după ureche, nu faceți asta, mergeți la un specialist.

Toți suntem ocupați, încercăm să câștigăm timp și uite ce se întâmplă. Am fost la medicul stomatolog care a văzut că dantura nu mai răspundea la gutieră plus simptomele mele, mi-am făcut un CT și s-a dovedit o urgență medicală. Oboseala cronică era cauzată de această infecție”, a mai precizat Iulia Ionescu în cadrul emisiunii.

Iulia Ionescu: „Am dus luni bune infecția în corp”

Iulia Ionescu a precizat că medicii au fost surprinși de faptul că vedeta a ajuns pe picioarele ei la spital, având în vedere gravitatea cazului.

„Nu îmi vine să cred că am ajuns pe picioare la spital și am dus luni bune infecția în corp. Medicul care m-a operat și care a avut peste zece mii de intervenții la viața lui și a operat și tumori mi-a spus că el nu a văzut așa ceva în viața lui, că nu îi vine să creadă că am ajuns pe picioare la spital. E adevărat, nu eram într-o stare bună, dar… La scurt timp, m-a și operat după ce am urmat toate procedurile standard”, a mai spus Iulia Ionescu.

Lasă un comentariu