Prezentatoarea de știri Cristina Șincai a devenit mamă pentru prima oară la 48 de ani: „După 4 ani de încercări și–citeste in comentariu

Prezentatoarea de știri Cristina Șincai a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 48 de ani.

Luna octombrie a venit cu cea mai mare bucurie pentru jurnalista de televiziune. Cristina Șincai a devenit mamă după o perioadă în care acest moment părea aproape imposibil.

Cu multă speranță și determinare, jurnalista nu s-a dat bătută. După mai multe tratamente medicale încercate și sprijin din partea specialiștilor, a reușit să rămână însărcinată. Astfel, a adus pe lume un bebeluș sănătos.

Prezentatoarea de știri Cristina Șincai a devenit mamă pentru prima oară la 48 de ani

Jurnalista a apelat la ajutorul cunoscutului medic grec Andreas Vythoulkas. Cel care i-a și monitorizat sarcina și i-a fost alături până la naștere.

Pe pagina de Facebook a clinicii la care a născut, jurnalista apare într-o fotografie, în brațe cu bebelușul ei nou-născut. Iar postarea e însoțită de un mesaj plin de optimism și speranță și pentru alte femei care se confruntă cu un astfel de obstacol.

„După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Șincai-Kiss, și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist, Andreas Vythoulkas, M.D.

„După 4 ani de încercări și speranțe”

🤝 Ghidat de grijă și experiență, Dr. Andreas Vythoulkas, specialist în infertilitate, a creat un plan personalizat de tratament, deschizând astfel ușa către o lume de noi posibilități, la capătul căreia Cristina Șincai-Kiss își poate ține bebelușul în brațe.

Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas”, se arată în postare.

Cristina Șincai a născut la data de 6 octombrie primul ei copil, după câțiva ani în care s-a chinuit să-și vadă visul împlinit, scrie demamici.ro.

Jurnalista este realizatoarea emisiunii Newsline de la România TV.

Lasă un comentariu