Prima reacţie a mamei care şi-a filmat fiica însărcinată în timp ce este biciuită de iubit. ”Se jucau”

Imaginile cu adolescenta de 15 ani care este bătută de iubitul ei şi, culmea, filmate de propria mamă, au devenit virale în mediul online.

Oamenii s-au revoltat şi nu-şi găsesc cuvintele, la fel şi oamenii legii, care au decis să intervină fără ca pe numele agresorului să fie depusă vreo plângere.

Totul s-ar fi întâmplat vineri, chiar de Zua Îndrăgostiţilor, în comuna Horodnic de Sus. În imaginile ajunse în mediul online se vedea foarte clar cum fata de 15 ani, însărcinată în 5 luni, este bătută cu biciul chiar de către iubitul ei, cu patru ani mai mare. Se pare că acesta ar fi fost gelos şi ar fi suspectat-o pe concubina sa că l-ar fi înşelat.


Apreciază și distribuie !

Pentru a o pedepsi, băiatul şi-a pus iubita în genunchi pentru a o lovi cu biciul, dar a obligat-o şi să-şi bage mâinile în jar încins. Fata, supusă, face tot ce îi spune iubitul, pe care nu a avut curajul să-l reclame la Poliţie. La fel şi mama ei, care a filmat scenele oribile.

În plus, mai mult decât atât, fata i-a luat apărarea şi spune că tânărul de 19 ani nu este deloc violent. „Da, vreau să stau cu el. Nu e violent. Până acum nu m-a bătut, ne înțelegem!”, a declarat fata, potrivit Observator.

Se pare că cele două, mamă şi fiică, locuiesc în casa agresorului, iar motivul pentru care nu l-au reclamat a fost acela ca nu cumva tânărul să le dea faraă din casă