Primele imagini cu mormântul lui Nelu Stoian! Fratele lui Florin Salam a fost îngropat astăzi

Astăzi a fost cea mai grea zi pentru Florin Salam! Manelistul și-a condus fratele pe ultimul drum, iar Spynews.ro are primele imagini cu mormântul lui Nelu Stoian, devenit astăzi un adevărat altar al florilor și suferinței.

Au fost cele mai grele clipe pentru Florin Salam și pentru toți cei care au ținut la Nelu Stoian. Fratele manelistului a fost înmormântat astăzi, iar iubirea familiei față de cel alintat Neluțu se vede în felul în care arată mormântul acestuia.

Imaginile paparazzilor Spynews.ro prezintă un adevărat altar, cu coroane și buchete pline de flori, așezate aproape matematic.

Între cruci, lumânări și flori se întrevede și o poză cu Nelu Stoian, care își doarme acum somnul de veci chiar lângă regretata soție a lui Salam, Fănica.


Apreciază și distribuie !

Fratele lui Florin Salam a fost înmormântat. A murit de COVID

Vă reamintim că Nelu Stoian a murit pe 25 septembrie, la Matei Balș. Fratele lui Salam era internat acolo de mai bine de două line, după ce fusese depistat cu COVID-19. Neluțu suferea și de diabet,

iar complicațiile rezultate din această combinație de boli a fost, cel mai probabil, ce i-a adus sfârșitul.

Rudele au trebuit să respecte reguli stricte pentru a-i putea oferi un priveghi lui Nelu Stoian.

Teoretic, acesta ar fi trebuit înmormântat imediat, însă medicii s-au îndurat și le-au dat trupul acasă pentru un priveghi restrâns. scrie spynews.ro