Acasă Politică PSD organizează un „miting mare” pentru susținerea „familiei tradiționale”. Ce a declarat...

PSD organizează un „miting mare” pentru susținerea „familiei tradiționale”. Ce a declarat Liviu Dragnea

DISTRIBUIȚI

PSD organizează un „miting mare” pentru susținerea „familiei tradiționale”. Ce a declarat Liviu Dragnea

Social-democrații reuniți în ședința Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare în cursul lunii mai.

Tema mitingului a fost anunțată după terminarea reuniunii de președintele social-democrat: sprijinirea familiei tradiționale. Luna mai fusese avansată, anterior, ca termen și pentru organizarea referendumului pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei, notează Digi24.

„Am adoptat câteva decizii importante. Cea mai importantă decizie pe care am adoptat-o astăzi este legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Vreau să organizăm acest miting și am luat decizia asta pentru a nu mai exista niciun echivoc privind abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei CEx.

Liderul social-democrat a mai spus că premierul Viorica Dăncilă a prezentat un „bilanț al guvernării pe primul trimestru”. „Nu vreau să intru acum în detalii pentru că, în cursul zilei de astăzi, toată presa o să primească acest bilanț”, a arătat Dragnea.

Întrebat care a fost concluzia CEx privind activitatea Cabinetului Dăncilă, liderul PSD a arătat că a fost una „de apreciere”.

Citește și: Cum te ajută o cură de două săptămâni cu urzici

„Concluzia, nu numai a mea, este de apreciere a modului cum doamna Dăncilă gestionează Guvernul și a modului cum miniștrii acționează”, a spus Liviu Dragnea. Acesta a precizat, însă, că se păstrează „aceeași problemă veche” privind comunicarea și că social-democrații doresc să fie „o comunicare mai eficientă a ceea ce se întâmplă în Guvern”.

Mitingul va avea loc în București, în luna mai. Nu s-a stabilit data în acest Comitet Executiv, dar s-au stabilit cele două teme mari care să fie prezentate oficial, mai scrie sursa citată.

Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting.

A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat. Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului, a spus Buzatu.

El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. „Va fi un miting de amploare. Data – în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor”, a mai spus Buzatu.

Sursa: Digi24

Citește și:

VIDEO – Interviu. Cuvintele Rectorului Universității din București, Mircea Dumitru: „Au mințit, mint, ne vor mai minți foarte mult timp…”

loading...