Acasă Politică Purtătorul de cuvânt al PSD: Chirica nu este o pierdere pentru PSD....

Purtătorul de cuvânt al PSD: Chirica nu este o pierdere pentru PSD. „Membrii PSD vor rămâne loiali”

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt al PSD: Chirica nu este o pierdere pentru PSD. „Membrii PSD vor rămâne loiali”

Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, spune că excluderea din partid a lui Mihai Chirica nu este „în niciun caz” o pierdere, pentru că primarul Iașiului „a atacat partidul la un mod josnic în spațiul public”.

Eu nu cred că un asemenea om poate fi o pierdere pentru orice partid, cu atât mai puțin pentru PSD”, a spus Adrian Dobre la Digi24.

Chirica, dacă își dorește să-și demonstreze capacitatea, nu are decât să se prezinte la alegeri singur și vom vedea cum vor vota oamenii din Iași”, a adăugat el.

Dobre crede că nu există riscul ca alți social-democrați să-l urmeze pe Chirica, în cazul în care acesta ar decide să lanseze un nou proiect.

Citește și: Băsescu: „Daddy, e groasă (MĂ) cu revoluţia! Doamne, ce harababură.” „la pescuit poate sunteţi competenţi”

PSD-iștii au niște calități pe care alte partide nu le au: spiritul de echipă și loialitatea față de partid. Sigur, mai sunt și accidente, cum a fost Chirica. Membrii PSD vor rămâne loiali partidului”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Majoritatea membrilor Biroului Permanent Județean Iași au votat, vineri, excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica.

Decizia vine după ce, acum trei zile, Comisia de Etică a PSD Iași a propus sancționarea acestuia pentru atacurile repetate la adresa conducerii social-democrate.

Mihai Chirica spune că decizia filialei județene a PSD este „un exercițiu în favoarea lui Liviu Dragnea” și că va contesta măsura.

Citește și:

Dragnea, vizibil iritat de întrebările despre tranzacțiile fiului său cu TelDrum: „eu nu am nicio legătur㔄Ce nu se înțelege aici?”