Puya a fost jefuit! Hoții au intrat în curtea artistului. Ce mesaj revoltător le-a transmis: –citeste in comentariu

Puya a fost țină hoților! Artistul a fost jefuit și le-a transmis un mesaj revoltător celor care au intrat în curtea lui pentru a-i fura bicicleta. Puya a mărturisit că bicicleta nu valorează mult, asta dacă hoțul va vrea să o vândă. Iată mesaj postat pe contul lui personal de Instagram!

Puya a fost ținta hoților

Puya, mesaj revoltător pentru hoți

Instagram

  • Puya, mesaj revoltător pentru cei care au furat din curtea lui
  • Iată ce le-a transmis artistul!

Hoții au intrat în curtea lui Puya! Noua vilă din Sălăjani a artistului este ținta preferată a tălharilor. Aceștia îl pândesc pe rapper și când pleacă de acasă, ei acționează. De această dată, artistul a rămas fără bicicletă. Furios și revoltat, Puya i-a transmis un mesaj răufăcătorului.

Puya, mesaj revoltător pentru cei care i-au furat bicicleta

Puya nu s-a putut abține și a răbufnit pe contul lui personal de Instagram! Cântărețul i-a transmis un mesaj celui care i-a furat bicicleta din curte și a mărturisit că n-o să ia mulți bani pe ea și că îi va fi greu să o vândă.

”Prostul care mi-a furat bicicleta din curte aseară, mai mult de 300 de RON nu iei pe ea. Acum e și greu să o vinzi.”, este mesajul transmis de Puya pe contul lui personal de Instagram.

Ce ar schimba Puya în viața lui

Puya este unul dintre cei mai îndrăgiți rapperi de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să ajungă la inimile fanilor prin piesele lui. Cântărețul a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că nu ar schimba nimic în viața lui și că se bucură de tot ce-l înconjoară chiar dacă avut parte și de momente mai puțin bune.

”Cred că toată lumea își pune întrebările astea, dacă ar schimba ceva. Noi suntem rezultatul experiențelor pe care le-am avut. Dacă tu schimbi ceva înseamnă că vezi alt om la sfârșit. Sunt foarte mulțumit așa cum sunt și în afară de regretele pe care le are orice om, că a pierdut la Loto, sau că putea să dea mai mult și nu a dat. Am ajuns într-un punct bun cu viața mea”, a spus Puya la Antena Stars.

Lasă un comentariu