Radu Vâlcan și fiul cel mic, infectați cu COVID-19. Cum se simt soțul Adelei Popescu și micuțul

0

Radu Vâlcan a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Adela Popescu a făcut anunțul despre soțul ei și despre fiul cel mic, care a fost și el infectat cu coronavirus. Din fericire, amândoi sunt bine și fără simptome grave.

transparent

Radu Vâlcan a făcut și primele declarații despre starea sa de sănătate, pentru a-și liniști fanii.

La începutul lunii septembrie, Adela Popescu a fost confirmată și pozitiv cu SARS – CoV – 2, motiv pentru care a lipsit de pe micile ecrane timp de două săptămâni.

Radu Vâlcan și fiul cel mic, infectați cu COVID-19. Cum se simt soțul Adelei Popescu și micuțul

Radu Vâlcan are COVID-19, după cum a anunțat Adela Popescu în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, Vorbește lumea.  Acesta a luat virusul chiar de la soția, pentru că el a fost cel care a îngrijit-o în această perioadă.

Nici mezinul familiei, Adrian, în vârstă de doar două luni, nu a scăpat din păcate. Chiar dacă Adela Popescu spunea că a purtat mască în casă pentru a-l proteja pe bebeluș, în final și acesta s-a îmbolnăvit.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți.

De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, în direct la Vorbește Lumea.

Alexandru și Andrei au fost trimiși la timp la bunici și nu s-au îmbolnăvit.

Primele declarații ale lui Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut mai multe filmulețe și le-au postat pe Instagram pentru a-și liniști fanii.

“Stăm acasă. Am făcut o formă foarte ușoară. Ne simțim bine”, a spus Radu Vâlcan.

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea povestea cum este această perioadă pentru ea.

“În primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară în curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine.

Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. (…) Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stare de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două”, declara în urmă cu câteva zile Adela Popescu.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide