Raed Arafat, reacție dură după ce a fost criticat din cauza măsurilor luate din cauza coronavirusului: „S-a ajuns prea departe”

Raed Arafat, prima reacție după ce a fost criticat pentru măsurile luate în timpul pandemiei de coronavirus. Ce a transmis șeful DSU.

Raed Arafat a lansat un atac dur, după ce a fost criticat din cauza măsurilor luate împotriva coronavirusului de la începutul lunii martie. Șeful Departamentului pentru Situații și Urgență consideră că pericolul nu a trecut, iar populația nu trebuie să fie relaxată, așa cum s-a constatat că se întâmplă în prezent.

Raed Arafat, atacat pe Facebook de pe conturi false
Celebrul medic a vorbit despre atacurile de pe conturi false și despre cei care pun sub semnul întrebării măsurile luate.

„Cum scrii ceva pe Facebook, ești atacat de pe conturi false. Apar tot felul de discuții care pun sub semnul întrebării toate măsurile pe care le-am luat. Când apar oameni care nu au nimic cu meseria de medic, nu au nicio legătură cu Medicina și o iau pe toate părțile despre Covid-19, fără să ia contextul medical, și pun sub semnul întrebării deciziilor doctorilor… ce să mai zici?! S-a ajuns prea departe! Acești oameni trebuie să aibă responsabilitate! La un moment dat, dacă vedem că situația nu mai este atât de roz, poate ar trebui să vină să dea răspunsuri populației.


Apreciază și distribuie !

Au început să iasă anumite personaje, pe linie juridică, și să spună că oamenii au fost tratați experimental… că au fost tratați cu un medicament pentru HIV… Toată lumea a folosit medicamentul respectiv… Omul de rând nu are acces la toate datele medicale.

Pericolul mare este următorul: persoanele care pot vorbi în cunoștință de cauză… multe dintre acestea nu mai vor să o facă! Am rămas doar câțiva nebuni care continuăm să ne expunem. Suntem înjurați, dar ne asumăm ce spunem. Repet: sunt unii care știu foarte bine să vorbească despre coronavirus, dar nu mai vor să iasă în față de teamă să nu fie înjurați”, a declarat Raed Arafat la Antena 1.

7751888 de cazuri în 13 iunie în întreaga lume. 222 de cazuri noi și 11 decese noi în România, la ultima raportare
Declarația lui Raed Arafat vine după ce pe data de 12 iunie au fost testate pozitiv cu noul coronavirus 222 de persoane. În plus, ne apropiem vertiginos de 8 milioane de persoane infectate.

foto: hepta.ro