Ramona Olaru a făcut din nou senzație la Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta de la Antena 1 și-a uimit colegii cu gluma zilei. –citeste in comentariu

Ramona Olaru a făcut din nou senzație la Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta de la Antena 1 și-a uimit colegii cu gluma zilei.
Ramona Olaru si gluma zilei Vedeta de la Antena 1 sia uimit colegii Stiti ce fac cand ma plictisesc
Ramona Olaru a făcut o nouă glumă la Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Instagram

Ramona Olaru a oferit o nouă glumă de zile mari la „opt și un pic”. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a uimit colegii cu ce a putut spune de data aceasta. Ce dezvăluire a făcut vedeta.

Ramona Olaru, gluma zilei la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru este doza de energie de la Neatza cu Răzvan și Dani. Simpatica asistentă le face ziua mai bună colegilor de platou, dar și celor de acasă care o privesc din fața televizoarelor.

În fiecare dimineață, „la opt și un pic”, vedeta spune gluma zilei. Uneori îi uimește pe cei de față, alteori îi face cu gura până la urechi sau pur și simplu îi lasă fără cuvinte, cert că întotdeauna are succes.

De această dată, Ramona Olaru a mărturisit ce obicei are atunci când se plictisește. Mai exact, frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani se tranformă într-o adevărată polițistă.

„Bună dimineața, minunaților! Am ajuns la vârsta la care știți ce fac când mă plictisesc? Intru în lista de block să văd ce mai fac prizonierii mei, poate așa este unul eligibil să-l eliberez”, a dezvăluit Ramona Olaru la Antena 1, citată de spynews.ro. 

Ce alte glume a mai facut asistenta tv

Având în vedere că face asta în fiecare zi, Ramona Olaru are o colecție impresionantă de poante pe care le spune în emisiune. Câteodată, prin intermediul acestora, „îi atinge” și pe cei care au făcut parte din  viața ei și au supărat-o.

„Eu pe oamenii care au dispărut din viața mea îi numesc alpiniști pentru că sigur au munți de regrete. Dacă e să fiu sinceră până la capăt, m-a sunat un prieten foarte bun ieri și mi-a dat gluma asta și anume Cuza (n.r. de la Noaptea Târziu), că nu e aici”, a spus vedeta la un moment dat.

„Această vorbă este doar pentru anumite persoane care sunt sigură că încă suferă. Nici bine nu s-a vindecat rana de la rinichi și a și apărut iPhone 15 . /Mai este foarte puțin și agăț și eu ceva în sfârșit. Abia aștept să pun instalațiile în brad!/ 

Am o prietenă… s-a împăcat de atâtea ori cu fostul încât dacă pun creierul ei la o găină, se dă cu capul de coteț”, sunt alte câteva glume pe care vedeta le-a spus la Neatza cu Răzvan și Dani.

Lasă un comentariu