Răzbunarea Andreei Bălan. Iata cum a fost umilit George Burcea

Andreea Bălan şi George Burcea ar fi încheiat un contract prenupţial, inainte sa se casatoreasca, fiind vorba de o avere urioasa la mijloc. În urma divorţului, artistă ar rămâne cu bunuri în valoare de aproximativ un milion de euro, în timp ce soţul ei nu se va alege cu nimic de pe urmă căsniciei, potrivit wowbiz.ro.

Aşadar, frumoasă artistă va rămâne cu ce era al ei: o casă evaluată la 500.000 de euro, un apartament de 100.000 de euro şi un alt apartament care valorează 90.000 de euro.

Ce a convins-o pe Andreea Bălan că nu mai există cale de întoarcere în relaţia cu George Burcea


Apreciază și distribuie !

Astfel, în weekend, George Burcea a mers acasă la Andreea Bălan pentru a-şi strânge lucrurile şi pentru a-şi vedea fetiţele, iar lucrurile par să se fi clarificat între cei doi soţi.

Mai exact, susţin sursele WOWbiz.ro, când a ajuns în casa Andreei Bălan, Ggeorge Burcea a avut, la insistenţele artistei, o conversaţie scurtă cu soţia lui. Iar discuţia, care a durat extrem de puţin, între cele câteva bagaje luate din casă, a fost una care ar frânge inima oricărei femei. Nu de altcevas, dar când Andreea Bălan l-ar fi întrebat despre ce s-a întâmplat, el a spus, sec, că nu o iubeşte şi că acesta este motivul pentru care pleacă.

In plus, susţin sursele WOWbiz.ro, când Andreea Bălan l-ar fi întrebat care este moticvul unei schimbări atât de bruşte, el s-a mulţumit să repete aceleaşi declaraţii şi să îi spună că nu are nevoie de familie, de soţie şi că vrea să fie singur, că are proiecte în care este implicat.