Reacţia adorabilă a unui bebeluş când aude melodia lui preferată.

0 11

Încă din primele luni de viaţă, copiii dau din mâini sau din picioare tocmai pentru a comunica cu părinţii în lipsa cuvintelor. După cum ştim, muzica e un stimul garantat pentru mişcare şi tocmai de aceea nici acest bebeluş nu se lăsă mai prejos, dorind să arate tuturor că talentul lui de mare dansator este abia a început.

Băieţelul din aceste imagini primeşte un telefon din al cărui difuzor răsună o melodie care îi schimbă instantaneu starea de spirit şi ca prin farmec el începe să-şi mişte mâinile şi picioruşele cu o rapiditate debordantă. Melodia „Turn Down For What” a solistului Lil Jon îl inspiră pe micuţ şi creează un moment de bună dispoziţie.

Veselia i se citeşte pe chip şi pentru a se mişca în voie, el lasă telefonul din mână. Copilul nu se opreşte din agitaţie, continuându-şi reprezentaţia sub privirile celor dragi. E atâta bucurie în jurul acestui micuţ încât părinţii şi bunicii lui pot fi mândri de o aşa minune de copil.

E un copil, gingaş, drăgălaş, care se bucură nespus de ceea ce face, cu atât mai mult cu cât părinţii îl filmează pe camera de luat vederi. Privirea bebeluşului este îndreptată mai tot timpul spre mama lui, care, cu siguranţă, îl încurajează prin gesturi, zâmbete şi priviri.

Citeste si:

Mesajul sopranei Angela Gheorghiu pentru principele Nicolae în ziua nunții. Motivul pentru care arista nu a venit la eveniment

Mesajul sopranei Angela Gheorghiu pentru principele Nicolae în ziua nunții. Motivul pentru care arista nu a venit la eveniment

Celebra soprană Angela Gheorghiu a transmis un mesaj pentru principele Nicolae, în ziua în care acesta se căsătorește religios cu Alina Binder.

„Urez Principelui Nicolae al Romaniei și Alinei-Maria Binder o viață plină de iubire și de bucurii! 
Sunt convinsă că Majestatea Sa Regele Mihai ar fi fost bucuros de fericirea voastră și a familiilor voastre. 
Regret că nu am putut onora invitația cuplului princiar de a le fi alături în acest moment de sărbătoare, dar de pe scenă, de acolo unde mă voi afla astăzi, toată dragostea mea și gândurile mele bune îi vor însoți! 
Casă de piatră!
Angela Gheorghiu”, a explicat Angela Gheorgiu.

Fostul principe Nicolae  face nunta cu Alina Maria Binder în data de 30 septembrie, la Sinaia. Pe 1 august 2015, Casa Regală a anunțat excluderea Principelui Nicolae din linia de succesiune și retragerea titlului de ‘Principe, care îi fusese atribuit lui Nicolae în anul 2010. Despre nepotul regelui Mihai s-a aflat că s-a căsătorit civil, în secret, cu Alina Maria Binder anul trecut.

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina-Maria Binder. Cum au fost surprinși cei doi înainte de ceremonia de azi

Nicolae, nepotul regelui Mihai, se căsătoreşte astăzi la Sinaia cu aleasa lui, Alina-Maria Binder. Cei doi au fost sâmbătă seară la repetiţia de la biserică. După ceremonia religioasă vor primi 200 de invitaţi la petrecerea de la Cazinou.

Cei doi miri au ajuns sâmbătă seară la biserica din Sinaia unde va avea loc azi ceremonia religioasă şi au participat la o repetiţie.

La Cazinou, unde se va ține petrecerea, muncitorii au dat zor cât a fost ziua de lungă pentru că totul să fie gata la timp. Iar turiștii așteaptă cu nerăbdare nunta de poveste.

La repetiţii au participat atât naşii, cât şi părinţii miresei. Timp de o oră, aceştia au primit indicaţii despre desfăşurarea evenimentului. La ieşire însă, nimeni nu a vrut să dea declaraţii.

Pentru ceremonie au închiriat şi două caleşti.

Nicolae şi Alina au povestit, într-un interviu, că relaţia lor a decurs firesc, spre acest punct.

Alina: Suprinzator dar s-a întâmplat!
Nicolae: Nu pot să zic că a fost planificat, că uite, până la data de o să cer mâna Alinei. N-a fost aşa.  Pur şi simplu relaţia noastră a evoluat şi am ajuns la un anumit punct în viaţa mea unde m-am simţit bine, gata, pregătit să fac următorul pas.

Turistă: “Le doresc sănătate, copii reuşiţi!”

Turistă: “Casa de piatră şi sănătate!”

Turist: “Să facă copii frumoşi, casă de piatră!”

Cei doi miri au vorbit şi despre nuntă.

Nicolae: În parte va fi, bineînţeles, o nuntă românească, dar vom avea şi o parte cu protocol şi asta va schimba ce ştim în mod normal la o nuntă românească.
Alina: Toţi invitaţii trebuie să se simtă bine, venind din diferite culturi şi diferite ţări, trebuie să se simtă bine.

Aproape 200 de invitați, din 13 ţări, sunt aşteptaţi să participe la nunta de azi.

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.