Reacția lui Dan Bittman după ce Diana Șoșoacă l-a menționat pe Arafat la protestele din Capitală: “Am bani de dat!”

0

Dan Bittman este unul dintre cei care au transmis mereu mesaje în care a contestat măsurile luate de autorități. Artistul a participat sâmbătă seara și la protestele organizate în București față de noile restricții impuse de Guvern.

La fel ca cei mai mulți participanți, nici Dan Bittman nu a purtat mască de protecție.

În momentul în care senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că toți cei care nu au purtat mască ar putea să fie amendați artistul a zâmbit și a avut și o replică.

Reacția lui Dan Bittman după ce Diana Șoșoacă l-a menționat pe Arafat la protestele din Capitală: “Am bani de dat!”

Dan Bittman a fost unul dintre miile de participanți la protestele organizate în București. La fel ca foarte mulți oameni, nici artistul nu a purtat mască de protecție.

Acesta a urmărit destul de atent discursul Dianei Șoșoacă în momentul în care aceasta a anunțat că cei care nu poartă mască vor fi amendați. A făcut poze și a filmat tot momentul.

“Arafat a ieșit pe posturile TV și anunță că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poștă”, a spus senatoarea.

Solistul trupei Holograf s-a mulțumit să zâmbească și nu a fost extrem de impresionat de vestea primită.

“Abia aștept! Am bani de dat!”, a spus artistul potrivit protv.ro.

Dan Bittman a fost unul dintre cei care încă de la începutul pandemiei a avut mesaje publice împotriva vaccinării și a restricțiilor.

“Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Nu vreau să trăiesc în aceste condiții degradante”, spunea acesta într-un interviu.

Reacțiile colegilor săi nu au întârziat să apară.

“Zice niște lucruri din frustrarea pe acre a acumulat-o”, declara Horia Brenciu.

Dan Bittman și mișcarea “Nu Vreau”

Artistul a pornit o nouă campanie în urmă cu câteva zile. Acesta i-a încurajat pe cei care nu doresc să poarte mască de protecție sau sunt împotriva restricțiilor impuse de Guvern sau împotriva certificatului verde să ia atitudine. Acesta le-a sugerat să posteze poze pe facebook cu o hârtie pe care să scrie “Nu vreau”.

“A fost bine gândită (pandemia). Cred că a fost puțin pusă la cale”, spunea Bittman într-o emisiune.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide