Reacții dure după anunțul lui Dragnea: „Mi-e pur și simplu scârbă” „marele partid vrea să intre și în familiile noastre” „iubita care i-ar putea fi fiică”

0 11

Reacții dure după anunțul lui Dragnea: „Mi-e pur și simplu scârbă” „marele partid vrea să intre și în familiile noastre” „iubita care i-ar putea fi fiică”

Elena Calistru, coordonatoare Funky Citizens, un ONG foarte activ în București, își manifestă revolta față de modul în care PSD divizează, din nou, societatea românească prin organizarea unui miting de susținere a familiei tradiționale.

„Eu nu sunt în stare să îl judec pentru iubita care i-ar putea fi fiică. Pentru ca nu îmi pasă ce face omul în patul lui. Și nici lui nu ar trebui să îi pese de ce se întâmplă în paturile noastre”, ține să menționeze Elena Calistru într-un text dur publicat pe Facebook.â

Textul integral:

„Of, sfânta ipocrizie!
„Un mare miting” pentru susținerea familiei tradiționale.

Din cauză că nu avem în constituție familia tradițională se moare în spitale. 
Din cauza asta se pleacă pe capete din țară.
Din cauza asta se prăbușesc tavane în școli.
Din cauza asta nasc fetițe de 12 ani.
Din cauza asta sunt femei bătute în fiecare zi.
Din cauza asta nu avem autostrăzi.
Din cauza asta respirăm aer plin de noxe.
Din cauza asta facem slalom printre gropi.
Din cauza asta pensionarii mănâncă salam la felie.

Dar bine că toate aceste lucruri se vor rezolva odată cu faptul că președintele celui mai mare partid aflat acum la guvernare și care a guvernat (sub o formă sau alta) cei mai mulți ani post-revoluție și-a dat în sfârșit seama care e problema.

Eu nu sunt în stare să îl judec pentru iubita care i-ar putea fi fiică. Pentru că nu îmi pasă ce face omul în patul lui. Și nici lui nu ar trebui să îi pese de ce se întâmplă în paturile noastre.

Dar în momentul în care cineva aflat la putere nu are responsabilitatea de a nu folosi teme care vor duce și mai tare la divizare pentru interese meschine, mie îmi vine greață.

Pentru că unul din motivele pentru care am avut mereu speranță că țara asta se va face cândva bine este tocmai faptul că am reușit mereu să găsim mici insule în care oricât de nasoală ar fi fost guvernarea ne-am fi putut refugia.

Acum marele partid vrea să intre și în familiile noastre. Nu i-a ajuns că ne-a făcut toate aceste lucruri fabuloase în spațiul public. Trebuia el să intre neapărat și în spațiul privat.

Sunt lucruri care nu se fac. Indiferent cât de golani am fi. Sunt locuri în care nu te duci, linii peste care nu treci. Acesta este unul dintre ele.

Îmi pare rău, dar nu am să las ca un partid să îmi definească și familia, tradițională sau nu. Nici măcar în cazul în care folosește acest mesaj doar ca pretext pentru a putea face la umbra scandalului alte mizerii. Mi-e pur și simplu scârbă.” – a scris Elena Calistru pe Facebook, având numeroase reacții și distribuiri din partea oamenilor care îi susțin părerea.

Citește și: 

https://hoprea.ro/psd-organizeaza-un-miting-mare-pentru-sustinerea-familiei-traditionale-ce-declarat-liviu-dragnea/

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.