Remediul natural pe bază de ceapă roșie pentru tratarea afecțiunilor tiroidiene –

Dacă utilizați un remediu natural pe bază de ceapă roșie, puteți trata eficient problemele tiroidiene.


Astfel, funcțiile glandei pot fi îmbunătățite și echilibrul hormonal restabilit.

Acest remediu natural pentru glanda tiroidă, pe cât este de simplu, pe atât de benefic este, a fost pregătit de medicul persan Avicenna, considerat unul dintre cei mai iluștri exponenți ai celei mai bune perioade a școlii medicale arabe.

Glanda tiroidă joacă un rol esențial, deoarece îndeplinește multe funcții în corpul uman.

Pe lângă producerea de hormoni, tiroida reglează metabolismul și furnizează oxigen celulelor corpului.

În cazul oricărui dezechilibru care cauzează afecțiuni de hipotiroidism și hipertiroidism, se poate apela la acest remediu simplu de ceapă roșie.

Printre numeroasele beneficii ale cepei, scoatem în evidență virtuțile sale de aliat puternic pentru sănătatea umană, datorită proprietăților sale antibacteriene.

Este, de asemenea, un panaceu capabil să purifice sângele. Pe lângă faptul că posedă proprietăți purificatoare, acționează și ca un sedativ natural.

Cum se folosește ceapa roșie pentru a trata problemele tiroidiene

 

Deși există diverse trucuri ale bunicii cu ceapă, rețeta cu pricina provine dintr-o sursă autorizată: medicul persan Avicenna.

După indicațiile sale, un impact miraculos poate fi observat în cazul afecțiunilor tiroidiene.

Ceapa roșie trebuie tăiată felii, dar numai jumătate din ceapă trebuie tăiată. În timp ce din cealaltă jumătate, trebuie să stoarceți sucul.

Cu acest suc trebuie să umeziți un tifon. În schimb, inelele de ceapă tăiate trebuie aplicate pe gât la nivelul tiroidei.


Apoi puneți inelele în interiorul tifonului și înfășurați-l în jurul gâtului și apoi înfășurați o eșarfă pentru a ține compresa pe loc.

Acest tratament este recomandat celor cu probleme tiroidiene, să se facă înainte de culcare. Se recomandă si un masaj pe tiroida, cu mișcări de rotație.

Indicațiile lui Avicenna spun să dormi fără să te clătești pe gât, pentru ca proprietățile cepei să acționeze. Acest lucru permite acidului fosforic să intre în fluxul sanguin prin porii pielii.

Când vă treziți dimineața, trebuie să îndepărtați compresa și să spălați bine zona cu apă și săpun.

Tratamentul trebuie repetat timp de cel mult o săptămână. Potrivit mărturiilor celor care au încercat remediul, efectele se simt deja în a treia noapte cu o ameliorare a afecțiunilor tiroidiene.

Lasă un comentariu