Renunță urgent la acest aliment! Îți distruge ficatul mai rapid decât alcoolul. Toată lumea îl consumă fără să bănuiască cât de periculos este

Ficatul este unul dintre cele mai importante orgene din corp, dar și unul dintre cele mai agresate de subsatanțe și alimente nocive.

Dacă până acum principala cauză pentru bolile grave de ficat era considerat alcoolul, recent s-a descoperit că el nu este singurul declanșator al maladiilor.

O nouă boală a ajuns în topul afecţiunilor care duc la cedarea ficatului: boala ficatului gras non-alcoolic poate duce la ciroză şi la diabet de tip 2.


Apreciază și distribuie !

Una dintre principala cauză a apariţiei acestei boli este consumul de zahăr, conform healtyfood.com.

S-a descoperit că, deşi participanţii care au mâncat mult zahăr zilnic nu s-au îngrăşat decât cu 2%, ficatul lor a acumulat cu 27% mai multă grăsime.

Medicii recomandă să reducem cantitatea de zahăr consumată zilnic şi să adoptăm un regim alimentar sănătos, bazat pe fructe şi legume.