Rikito Watanabe, în doliu. Asistentul de la Chefi la cuțite și-a pierdut mama la doar 51 de ani: „Te iubesc cu tot sufletul…”–citeste in comentariu

Rikito Watanabe și-a pierdut mama în urmă cu trei zile. Asistentul de la Chefi la cuțite este distrus de durere, după ce a aflat că femeia care i-a dat viață a murit la doar 51 de ani, după ce s-a confruntat cu probleme serioase în ultima perioadă.

rikito watanabe si mama lui

Mama lui Rikito Watanabe fusese internată într-un centru special, în Japonia

Instagram

  • Rikito Watanabe, în doliu
  • Asistentul de la Chefi la cuțite și-a pierdut mama la doar 51 de ani

În ultima perioadă, Rikito Watanabe a stat mai mult în Japonia, știind că mama lui se confruntă cu probleme serioase. Femeia a fost internată într-un centru special, după ce devenise dependentă de alcool. Cu toate că părea că lucrurile evoluează bine și că începe să își revină, mama lui a murit în urmă cu trei zile.

Mama lui Rikito Watanabe a murit la doar 51 de ani

Rikito Watanabe și-a dorit să îi fie alături mamei lui în perioada în care se confruntase cu dependența, așa că, a decis să rămână mai mult timp în Japonia, după alte câteva luni în care nu își mai vizitase familia. Pe 13 octombrie, femeia a murit, iar Rikito Watanabe își revine cu greu din șocul pierderii.

Mama lui Rikito Watanabe și-a încurajat fiul să vină la Chefi la cuțite

Deși avea grave probleme, mama lui Rikito Watanabe l-a încurajat să vină în România și să participe a Chefi la cuțite. Chiar dacă nu înțelegea deloc limba română, asistentul juraților spune că femeia care i-a dat viață a fost încântată de parcursul lui în cadrul competiției și știa că este mândră de el.

„Când era bolnavă, mama mea s-a uitat la show-ul de la Antena 1 la care am fost eu. Doar că ea nu știe limba română deloc, dar a râs și eram bucuros de mine. Am vrut să meargă în vacanță, în România, oriunde cu mine. Mi-e dor de tine, mama. Te iubesc cu tot sufletul și inima”, a mai spus Rikito Watanabe, pe Instagram.

Lasă un comentariu