Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Călin Hagima, în mare secret! Rochia aleasă de fosta concurentă Survivor România a atras toate privirile. Ce detaliu s-a putut observa la spate FOTO

0

Cunoscuta cântăreață s-a căsătorit cu Călin Hagima, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de foarte mulți ani. S-au logodit în urmă cu un an, pe o stradă din Capitală.

 

Fosta participantă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are acum toate motivele din lume să fie fericită, asta pentru că s-a căsătorit cu partenerul ei de viață.

Roxana Nemeș a spus „Da”. Ce ținută a purtat artista la cununia civilă cu Călin Hagima

Solista a ținut totul secret și nu a dezvăluit nimic despre cununia civilă, unde a purtat o rochie de un alb imaculat, scurtă, dar cu o trenă destul de lungă.

Ținuta i-a pus în valoare picioarele lungi și bronzate, în timp ce părul a fost prins într-o coadă de cal. Buchetul a fost la rândul său tot alb.

 

Ceremonia nu a fost ținută în interior, ci afară în aer liber. Roxana Nemeș și-a dorit un eveniment pe malul unui lac, unde invitații să se simtă în voie.

Roxana Nemeș, pregătită să devină mamă. Ce a declarat
Emoționată peste măsură, cântăreața a povestit la un moment dat cum a decurs cererea în căsătorie. Iubitul a amplasat o imagine cu ei pdoi e o clădire din București și atunci a venit și marea întrebare.

Roxana Nemeș este cu omul pe care-l iubește, dovadă că mai departe se gândește să devină și mamă, un pas important în cuplu.

 

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide