Ruby o imită pe Irina Loghin. Cum au fost surprinse cântăreţele „luându-se la palme” – VIDEO

Pe contul ei de Tik Tok, Ruby a postat o filmare cu Irina Loghin, în care a pus-o pe aceasta să recreeze celebrul videoclip în care prezintă un tratament de înfrumuseţare pe bază de … palme! Astfel, Ruby şi Irina Loghin s-au luat singure la palme pentru like-uri pe TikTok, iar interpreta melodiei „Stinge Lumina” a părut foarte încântată de ce face.

„M-a învăţat şi pe mine doamnă Irina. O dulceataaaa! Mor de ea”, a pus Ruby în descrierea videoclipului care a devenit viral si poate fi văzut AICI.

Cu câţiva ani in urma, într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, Irina Loghin le oferea femeilor sfaturi de înfrumuseţare şi le învăţa cum să se demachieze corect. Toată lumea a rămas însă mască atunci când îndrăgita cântăreaţă de muzică populară şi-a prezentat tratamentul pentru prevenirea guşei şi a început să îşi dea singură palme cu rapiditate.

Deşi poate părea bizară, metoda Irinei Loghin a părut să funcţioneze, pentru că faimoasa cântăreaţă afişează un ten perfect pentru vârsta pe care o are (a împlinit 81 de ani în luna februarie a acestui an).


Apreciază și distribuie !

„Să vă mai arăt o dată pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. Pentru guşuliţă asta este mişcarea, să aveţi mâna foarte liberă, foarte degajată, mâinile, degetele, şi o loviţi cât aveţi răbdare. Aşa nu se mai formează guşa”, a spus Irina Loghin în vlog.

În timp ce un numar mare de artiste din ţara noastra apelează la centre spa sau la esteticieni să îşi mentina aspectul tanar, Irina Loghin a fost mereu împotriva metodelor artificiale de înfrumuseţare şi a preferat mereu naturaletea. Deşi mulţi au susţinut că ar avea operaţii estetice, partenera de scenă a lui Fuego a negat mereu aceste zvonuri.

„Tot timpul sunt acuzată de operaţii estetice, îmi pare bine că îmi spun că, vai, uite, ai operaţie, pentru că nu am şi atunci este bine…”, mărturisea îndrăgita cântăreaţă într-o emisiune televizată.