Rusia taie gazele spre vestul Europei! Ce regiuni sunt deja afectate

Prima sancțiune venită din partea lui Vladimir Putin! Iată că Rusia taie în totalitate gazele spre vestul Europei. Potrivit primelor informații, fluxul din Rusia către Germania este suspendat. De asemenea, termenul este unul nelimitat. Iată care sunt regiunile care au fost deja afectate de această decizie!

Este oficial! Rusia taie gazele spre Vestul Europei! Fluxul din Rusia către Germania a fost deja suspendat, iar termenul este unul nelimitat, potrivit primelor informații.

Rusia taie gazele spre vestul Europei

Informație de ultimă oră! Conducta Yamal-Europa din Rusia a oprit toate livrările de gaz către vest. Rusia a primit extrem de multe sancțiuni din partea Occidentului și se pare că acesta este primul răspuns al președintelui Vladimir Putin.

Mai mult decât atât, proiectul Nord Stream 2 a fost sistat. 16 stații de distribuție a gazelor au fost, de asemenea, închise.

Regiunile Ucrainei care au fost deja afectate de această decizie de oprire a gazelor sunt următoarele: Harkiv, Mykolaiv, Zaporizhzhia, Kiev, Donețk și Lugansk. Operatorul Ucrainei de Sistem de Transport a Gazelor a făcut acest anunț pe Telegram.

Situația este, în aceste momente, una cât se poate de tensionată în Ucraina. Prețurile sunt extrem de mari, resursele sunt limitate, drept urmare, mii de cetățeni au rămas fără hrană, fără apă, iar acum și fără căldură.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata