S-a aflat! Ce avere are Niculina Stoican. Deține o colecție de ceasuri și bijuterii luxoase

Ce avere are Niculina Stoican. Recent, interpeta de muzică populară și-a făcut publică declarația de avere actualizată în luna iunie a anului curent. Deși aceasta este managerul Ansamblului Folcloric

„Maria Tănase’ din Craiova și consilier județean, suma pe care o deține nu se apropie de statutul pe care îl are. Iată câți bani câștigă lunar interpeta, dar și ce datorii are!

e avere are Niculina Stoican
Ce avere are Niculina Stoican. Artista primește sume considerabile atât de la Ansamblul Folcloric, cât și de la Consiliul Județean Dolj, însă în declarația de avere aceasta nu are trecute prea multe proprietăți. Se pare că ea are acte doar pe un singur apartament de 47 mp în Târgu Jiu și la alte două terenuri, tot în Târgu Jiu: unul intravilan (1.719 mp) și altul extravilan (792 mp).

Aceasta nu s-a axat foarte mult pe capitolul proprietăți, însă a făcut investiții în bijuterii și ceasuri. Niculina Stoican deține o colecție impresionantă de accesorii. Aceasta curpinde inele de 3.000 de euro, ceasuri în valoare de 65.000 de euro, coliere de 2.000 de euro și brățări în valoare de 1.500 euro.

Datorii de 96.000 de euro
Deși are multe venituri, Niculina se confruntă și cu o datorie în valoare de 96.000 de euro. Aceasta a făcut un împrumut de tip CAR de 96.000 de euro anul trecut, pe care s-a obligat să-l returneze într-un timp relativ scurt, de 7 ani. scrie viva.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata