S-a dus armonia din familia manelistului Dani Mocanu! Deși erau de nedespărțit, frații Nando și Romario au primit interdicție să mai discute între ei, fiindcă unul este inculpat, iar altul este martor.–-citeste in comentariu

S-a dus armonia din familia manelistului Dani Mocanu! Deși erau de nedespărțit, frații Nando și Romario au primit interdicție să mai discute între ei, fiindcă unul este inculpat, iar altul este martor.

Situație halucinantă în dosarul penal al lui Dani Mocanu! Decizia care i-a făcut K.O. pe frații manelistului
  • Judecătorii au dispus ca frații lui Dani Mocanu să nu discute între ei
  • Deși sunt în aceeași familie, cei doi n-au voie să ia legătura, fiindcă unul e martor, iar altul este inculpat

Mesele în familie acasă la Dani Mocanu ar putea fi subiect de film. Nando și Romario, frații lui Dani Mocanu, care până mai ieri erau nedespărțiți, nu au voie să discute între ei, fiindcă unul e inculpat în dosarul manelistului, iar celălalt este martor cheie în proces. Situația incredibilă a ieșit la iveală recent, când Nando a solicitat ca instanța să anuleze obligaţia de a nu comunica cu fratele său, Romario.


„În baza art. 221 C.p.p., respinge cererea formulată de inculpatul Mocanu Ionuţ Nando, prin apărător, de înlăturarea obligaţiei de a nu comunica cu martorul Mocanu Romario. În temeiul art.275 alin.2 C.p.p., obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei”, a stabilit instanța, în dosarul în care Dani Mocanu și Nando sunt arestați la domiciliu.
Dani Mocanu și Nando

După ce a fost scos din arest, Dani Mocanu a ținut să mulțumească instanței pentru că „a judecat corect”, susținând că el încerca doar să-i împace pe cei care au sărit la bătaie. „Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, potrivit Observator.
Romario și Dani Mocanu

În privința fratelui său, Dani recunoaște că acesta a participat cu lovituri în bătaie, dar a susținut că a fost vorba de autoapărare. La rândul său, Nando a declarat că el este „singurul vinovat”. „S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune”, a spus manelistul. „Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă”, a adăugat Nando Mocanu.

Lasă un comentariu