S-a încheiat! Vulpița și Viorel s-au întors la Blăgești: „Serialul s-a încheiat. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie”

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct. Astăzi Mirela Vaida a făcut anunțul! După opt luni în care au stat în București, Vulpița și Viorel s-au întors acasă la fetița lor. Astăzi Mirela Vaida a anunțat că ”serialul a luat sfârșit”, iar de acum cei doi sunt alături de familie în Blăgești!

Vulpița și Viorel au plecat de la Acces Direct!
Astăzi, la opt luni de când Vulpița și Viorel au venit la Acces Direct cu un caz care a ținut toți telespectatorii cu sufletul la gură, iată că cei doi au plecat înapoi în satul natal. Anunțutl a fost făcut chiar de către Mirela Vaida în timpul emisiunii.

Se pare că în urmă cu doar câteva zile, soacra Vulpiței a venit personal la București și i-a luat pe aceștia înapoi acasă la fetița lor.

”Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis > Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. ”, a spus Mirela Vaida în direct.

Mirela Vaida a anunțat plecarea Vulpiței și a lui Viorel!
Ca de fiecare dată, cei doi trebuiau să fie astăzi prezenți în emisiune, însă că anunțul Mirelei Vaida a luat în surprindere pe toată lumea. Soții Stegaru au plecat înapoi acasă, iar prezentatoarea emisiunii le-a urat tot binele din lume, după cele opt luni petrecute în preajma sa în platoul emisiunii.


Apreciază și distribuie !

”Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a mai spus Mirela Vaida

Vulpiţa, umilită de fani. ”Frumoasă ca zambila, crăcănata ca…”
După ce a scos o nouă piesă alături de Viorel, dar şi de cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan, Vulpiţa a fost umilită de fani. După ce a întrebat fanii din mediul online dacă le place melodia, reacţiile acestora nu au întârziat să apară. ”O porcărie. Du -te Viorel la Blăgeşti şi cânt-o acolo, poate ai mai mult succes”, ”Ĺa Blăgeşti cu voi, v-aţi făcut de râs”, ”Ce cicălitoare eşti cu melodia ta!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Vulpiţei.

Vulpiţa de la Acces Direct, de pe Antena 1, se mândreşte cu nouă piesă, Tuga, scoasă alături de Viorel, soţul ei, dar şi de cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan. A pus pe Instagram o fotografie în care este îmbrăcată într-o rochie roşie şi a întrebat fanii dacă le place melodia. A ratat publicul, din nou.

Vulpiţa, umilită de fani. ”Frumoasă ca zambila, crăcănata ca…”
”Sunt roşie ca focul şi vreau să-mi surâdă norocul. Aşa cum e şi cu nouă melodie Tuga. Aţi văzut videoclipul?”, întreabă Veronica Stegaru, alias Vulpiţă. Imadiat au venit replicile, că de obicei, acuzatoare.

”Mai prost decât Viorel şi Vulpiţa e ăla care-i administrează contul. Nici în 20 de ani de stat în Bucureşti n-o să ştie Vulpiţa unde se pune o cratimă! Şi apropo…ne-aţi căpiat cu rahatul ăla de melodie! Asta e adevăratul, lumea s-a săturat de cei doi, de teatrul lor ieftin şi prost jucat şi de melodiile lor de rahat. N-o să mai aveţi în veci şi în pururi milioane de vizualizări pe YouTube. Vă duceţi încet încet pe p**a!”.

”Duceţi-vă de unde aţi venit, sunteţi doi oameni bolnavi mental şi fizic”, ”Nu mai insistă, nu te mai milogi, că nu o să ai nici un like. Nu ai ruşine că te-a văzut o ţară întreagă în iarbă, cu căciulă lui soacra Ilinca pe ochi şi dezbrăcată de ruşine…..”, ”Eşti frumoasă ca zambila, crăcănata că, cămilă. (am pus virgulă acolo ca să-ţi dau seama ce am scris)”, ”Rosie de ruşine, femeie cu copil acasă te tăvăleşti în iarbă ziua în amiaza mare..”, sunt comentariile internauţilor.