S-au cunoscut pe Internet! Timidă din fire, ea își punea doar poze cu spatele. Au început o relație pe net, dar, când s-au văzut prima dată, el a încremenit. „Am început să plâng de frustrare!”. Cum arată din față:

O tanara creola de 20 de ani, din Australia, a avut parte de cel mai neasteptat comentariu din partea unui barbat pe care l-a cunoscut pe Tinder.

Dupa ce a iesit la o intalnire cu un tanar pe care l-a cunoscut prin Tinder, retea de socializare pentru cei care vor sa iasa la intalniri, Takara Allen a primit un mesaj neasteptat din partea lui, dar care a ranit-o puternic. Acesta i-a scris ca ar fi mai frumoasa daca ar avea piele mai alba si i-a sugerat sa apeleze la o interventie de albire a pielii.

Tanara de 20 de ani, de profesie make-up artist, a publicat conversatia pe Facebook, unde a scris ca a fost dezamagita de reactia barbatului.

S-au cunoscut pe Internet! Timidă din fire, ea își punea doar poze cu spatele. Au început o relație pe net, dar, când s-au văzut prima dată, el a încremenit. „Am început să plâng de frustrare!”. Cum arată din față: 1


Apreciază și distribuie !

Mesajul barbatului: „Nu vreau sa par un ciudat, dar te-ai gandit vreodata sa iti albesti pielea? Ai fi mai frumoasa daca ai fi mai alba”.

Replica tinerei: „Te-ai gandit vreodata sa bei inalbitor? Lumea ar fi un loc mai bun daca ai face asta.”

Tanara a declarat pentru Daily Mail ca „am fost devastata, nu-mi vine sa cred ca cineva mi-ar propune asa ceva. Am inceput sa plang de frustare. Nimeni nu mi-a mai sugerat asa ceva vreodata”.

Pentru ca are origini de culoare, Takara spune ca ea se considera ca fiind o persoana de culoare. „Este rasism, de mici suntem invatati ca daca suntem albi suntem mai bine tratati, ceea ce nu este corect”.

S-au cunoscut pe Internet! Timidă din fire, ea își punea doar poze cu spatele. Au început o relație pe net, dar, când s-au văzut prima dată, el a încremenit. „Am început să plâng de frustrare!”. Cum arată din față: 2