Sa Nu Distribuiti Ca NU Intereseaza Pe Nimeni! Medalie De Aur Pentru România La Jocurile Olimpice De Tineret De La Buenos Aires -VIDEO

0 20

Adrian Şulcă a câştigat prima medalia pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires © Comitetul Olimpic si Sportiv Roman via Facebook

Prima medalia de aur pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires a fost câştigată de judoka Adrian Şulcă.

Judoka Iosif Adrian Şulcă a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, aducând primul titlu pentru delegaţia României.
Şulcă l-a învins în finală pe cehul Martin Bezdek prin ippon, în limitele categoriei 81 kilograme.

În semifinale, Adrian Şulcă a trecut de sportivul slovac Alex Barto.

Imnul Romaniei a fost intonat la Buenos Aires pentru judoka Iosif Adrian Sulca medaliat cu AUR in limitele categoriei 81 kg

Gepostet von Comitetul Olimpic si Sportiv Roman am Montag, 8. Oktober 2018

România împarte piziția a 5-a în clasamentul pe națiuni cu Columbia, având la fel de multe medalii de aur, dar mai puține de argint, ca India și Italia, care sunt puțin mai sus în ierarhie.

După ce Iosif Adrian Șulcă a luat aurul la judo, categoria 81 de kilograme, Sabina Baltag a devenit campioană olimpică de tineret la haltere, cateogria 53 de kilograme. Cu un total de 177 de kilograme, românca în vârstă de doar 17 ani a fost a doua la smuls, cu 77 de kilograme, şi prima la aruncat, cu 100 de kilograme.

Tânăra sportivă din România a ridicat, în total, cu un kilogram mai mult de cât columbianca Kely Valentina Junkar Acero, în timp ce bronzul i-a revenit indoneziencei Nur Vinatasari, cu 162 de kilograme.

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.