Saveta Bogdan a primit un diagnostic îngrijorător. De ce boală suferă

Interpreta bistriţeancă a mărturisit că a plecat extrem de dezamăgită din cabinetul medicului deoarece se aștepta la un diagnostic concret:

Am fost la doctor să fac un control, că am simțit așa o amețeală, un fâsâit în ureche și am vrut să-mi fac un doppler, dar doamna nu a fost extraordinar de explicită, a fost drăguță în felul ei, dar nu a stat să-mi explice mai departe și m-a trimis la medicul de familie. Ea mi-a dat rezultatul, mi l-a pus în mână, și atât. Mi-a pus poza, mi-a făcut mai multe poze și mi le-a pus în brațe să mă duc la medicul de familie.

Și eu n-am avut timp să mă duc la medicul de familie, mă simt bine acum, nu mai am pocniturile, cred că a fost o chestiune de tensiune. Poate să zic că m-am dus o dată la doctor și în America, dar nu a fost ceva grav, doar că mă așteptam să-mi explice, să stea de vorbă cu mine, să mă facă să înțeleg, să-mi spună exact’‘, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan a trăit experiențe paranormale după moartea fratelui: „Un abur sub formă de trandafir a venit spre mine”

Recent, Saveta Bogdan a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre momentele cumplite prin care a trecut atunci când și-a pierdut fratele. Artista susţine că a trăit experiențe paranormale după dispariţia acestuia:

Când m-am dus la el, la spital, l-am văzut ultima dată. Am simțit ceva noaptea, că l-am visat. Și am zis că trebuie să mă duc la el la spital. Și i-am zis, frate-miu, ce e cu tine? Era speriat. Nu mai era omul ala pe care-l știam eu, vesel. Și imi zice, ce să fac sora-mea, vreau să te rog să fii veselă.

Am plâns, am plâns. Eu mi-am cerut iertare de la el. M-a rugat să-i aduc un preot să-l împărtășesc. Dar să vedeți ce semn am avut cu el. Când a murit, în sâmbăta aia, Mihaela era la spital. Eu am spus, nu știu dacă rezist să-l văd, să nu fac un șoc, toată noaptea nu am dormit, așteptam să mă anunțe. La ora 9:27, cineva s-a văitat la mine în camera, în dormitorul meu. Ah, ah.

Doamne, dar cine e? Ce se întâmplă? Când ma uit, n-am văzut pe nimeni, mi s-a părut că-i aud vocea lui. M-am ridicat, m-am dus la bucătărie, am deschis geamul. A venit un abur așa în formă de trandafir. N-am să uit cat oi trăi, a venit spre mine și a intrat în casă. Și am zis, ăsta e frate-miu. Imediat, în două minute, a sunat nepoată-mea și mi-a zis: a murit tata”, a dezvăluit artista.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata