Acasă Politică SCANDAL! Fără dezbateri pe Legea Justiției! Dan Barna, USR: „Hai să plecăm...

SCANDAL! Fără dezbateri pe Legea Justiției! Dan Barna, USR: „Hai să plecăm acasă, dacă suntem atât de idioți!”

DISTRIBUIȚI

Fără dezbateri pe Legea Justiției! Dan Barna, USR: „Hai să plecăm acasă, dacă suntem atât de idioți!”

Procedura de vot a fost lansată în timp ce parlamentarii USR sunt la tribuna Camerei Deputaților și citesc amendamentele propuse la legile justiției. 

Senatori PSD sunt văzuți în sală, pe scaunele deputaților. Nu avem informații dacă aceștia votează în acest moment în locul deputaților PSD.

USR reclamă, din nou, modul în care se votează amendamentele și articolele, fără ca textele să fie citite și fără să se permită dezbateri.

Nu suntem la normă, la șaibă aici și facem legi pe bandă rulantă. Avem de dezbătut amendamente”, a argumentat deputatul USR Stelian Ion.

Președintele de ședință, Gabriel Vlase, a răspuns că subiectul a fost tranșat, după care a trecut mai departe.

Am înnebunit cu toții! Cum să nu putem avea dezbateri? Asta spunem și noi că trebuie să dezbatem. Noi, Parlamentul, spunem «nu putem avea dezbateri»? Hai să plecăm acasă, dacă suntem atât de idioți!”, a susținut, de la tribună, liderul USR, Dan Barna.

„Mulțumesc, continuăm”, a fost replica președintelui de ședință.

Reprezentanții USR s-au ridicat din bănci și au înconjurat tribuna de la care deputații vorbesc. Au în mâini foi A4 pe care scrie mare „Hoții!”. Președintele de ședință cheamă liderii de grup la discuții.

Deputatul USR Stelian Ion folosește o portavoce pentru a citi, de la tribună, amendamente din raportul Comisiei Iordache, microfonul fiind închis.

Citește și: Camera Deputaților. „Ioan Munteanu s-a luat cu mâinile de cap, Bacalbașa ne trimite injurii. Disperarea pesediștilor”

 

loading...