Scene violente la Acces Direct. Viorel și-a ieșit din minți

Scene violente au avut loc, din nou, în platoul „Acces Direct”. Iată ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns aproape de agresiuni fizice. După ce emisiunea se afla în centrul unui scandal privind posibile abuzuri, ascunse intenționat de producători pentru a face rating, iată că violența își face apariția chiar în direct. Deja-celebrii „Vulpița” și Viorel Stegaru au fost protagoniștii unei scene greu de privit, mai ales având în vedere că „Acces Direct” este difuzată la o oră la care minorii au acces la televizor.

Scenele violente au avut loc ieri

Din cauza geloziei, bărbatul a fost cât pe ce să își lovească soția în emisiunea de ieri. Atunci când individul a aflat că un alt invitat al emisiunii dorește să îi cumpere o mașină partenerei sale de viață, acesta a văzut negru în fața ochilor. O glumă a Veronicăi l-a scos din minți și Viorel a vrut să arunce cu telefonul mobil în soția lui. Din fericire, prezentatoarea Mirela Vaida și reporterul prezent în platou l-au calmat pe bărbat, însă nu se știe ce s-a întâmplat la finalul emisiunii în direct, după ce camerele s-au oprit.

În ultimele șase luni, „Acces Direct” a primit patru amenzi de la CNA, în valoare de aproape 30.000 de euro. Trei dintre sancțiuni au fost aplicate din cauza poveștii „Vulpiței”, cazul său fiind considerat de membrii CNA „un spectacol al degradării umane”. Recent, s-a decis ca emisiunea să fie difuzată și sâmbătă, tot de la ora 17:00.

Ediția care se va difuza sâmbătă va fi, totuși, una înregistrată, spre deosebire de emisiunile de luni până vineri, care sunt în direct. Schimbarea va intra în vigoare chiar weekendul acesta, când telespectatorii vor putea viziona emisiunea sâmbătă.

Fosta asistentă de la Acces Direct „a fugit” din România. „Simțeam o presiune uriașă”

După demisia de la Acces Direct, Emily Burghelea s-a gândit să-și dea un restart și nu a stat prea mult să mediteze asupra acestei idei. Și-a făcut bagajele și a plecat într-un loc în care nu există nici stres, nici ținute elegante, ci doar soare, mare, nisip, pălării și ochelari de soare și multă veselie!


Apreciază și distribuie !

Emily Burghelea a lăsat în spate România și tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și și-a luat o vacanță pe cinste. Fosta asistentă de la Acces Direct se află în Grecia, iar, direct de pe plajă, a făcut dezvăluiri pentru Cancan.ro.

Cu zâmbetul pe buze, focoasa blondină ne-a mărturisit că se simte extrem de bine în vacanță

Mai exact, Emily Burghelea se plimbă cu un catamaran și vizitează mai multe insule din Grecia, încercând să se detașeze de toată perioada neagră prin care a trecut. Cu zâmbetul pe buze, focoasa blondină ne-a mărturisit că se simte extrem de bine în vacanță și nu și-ar mai dori să se întoarcă prea curând în România, doar că treburile de acasă nu pot aștepta prea mult.

„Sunt în Grecia, vizitez mai multe insule cu un catamaran, în fiecare noapte dorm în altă parte. E super frumos și relaxant, exact ce aveam nevoie în perioada asta. Nu-mi vine să mai plec de pe plajă și găsesc în fiecare zi câte ceva interesant de făcut, mă delectez cu cel mai bun pește și mă bucur de valuri și nisip. M-am decis să plec în vacanță pentru că simțeam o presiune uriașă din partea lor (echipa emisiunii Acces Direct – n.r.) și pentru că oricum… de când lucrez cu ei nu am mai avut parte de nicio vacanță… Sunt sigură că multe persoane de acolo țin cu mine, în sufletul lor, dar nu pot face nimic în privința asta. Cameramanii mi-au zis după: «bravo».

Vreau să stau muuult în Grecia, nu vreau să mă mai întorc curând, însă am multă treabă în România”, a spus Emily Burghelea.

În război cu Antena 1

Demisia fostei asistente de la Acces Direct nu le-a picat deloc bine foștilor săi șefi, mai ales în contextul în care Emily Burghelea a susținut că emisiunea mușamalizează violențele la care ar supune-o Viorel pe Vulpița. De când a părăsit platoul din Antena 1, fosta asistentă a fost amenințată și a trecut prin clipe de coșmar, însă a avut aproape prietenii și familia, oamenii săi dragi care au reușit să o ridice și să o determine să lupte până la capăt. În exclusivitate pentru Cancan.ro, Emily a făcut dezvăluiri cu privire la „războiul” cu Acces Direct, dar și cu privire la procesul care o vizează.

„Am decis ca până la proces să nu mai spun nimic legat de Acces Direct, deși reacția celor din redacție, după ce am zis în direct că vreau să demisionez, a fost una revoltătoare. Eu, personal… m-am speriat foarte tare. Prefer să tac până la proces.

Deja s-a adunat o sumă considerabilă pe care ei pretind că le-aș datora-o, din cauza faptului că am făcut dezvăluiri despre motivul pentru care am ales să părăsesc emisiunea Acces Direct. Sunt sigură că voi câștiga procesul. Într-o lume normală, nu ar fi trebuit să se întâmple astfel de lucruri, nicăieri… Dar totuși se întâmplă, din păcate”, a conchis Emily Burghelea.