Acasă Evenimente Sebastian Ghiță: „o să îmi storc mintea să văd cum pot să...

Sebastian Ghiță: „o să îmi storc mintea să văd cum pot să vă conving de relația mea cu Kovesi”

0
DISTRIBUIȚI

Sebastian Ghiță: „o să îmi storc mintea să văd cum pot să vă conving de relația mea cu Kovesi”

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a reluat duminică, la Antena 3, afirmațiile conform cărora avea o relaţie apropiată cu şefa DNA Laura Codruţa Kovesi, susţinând că aceasta a fost la el acasă, la Ploieşti,.

„A venit la vie şi a fost văzută de lăutari, de chelneri” şi a precizat că se va gândi cum poate dovedi relația pe care a avut-o cu Laura Codruța Kovesi, relatează News.ro, citat de Digi24.

„Până în 2014 aveam relaţii normale. Kovesi părea sănătoasă la cap la momentele alea. Mă întâlneam cu dânsa în nenumărate locuri, mă consideram apropiat. Sunt dezamăgit de naiv şi tăntălău ce am fost eu. Când am văzut cum această fiinţă se transformă, am ţipat, am strigat. Nu mi-a dat prin cap să o înregistrez. M-am întâlnit cu ea peste tot. A venit la mine acasă, la Ploieşti. A fost la mine acasă în Ploieşti. A venit acolo la vie. A stat o zi, au văzut-o lăutarii, chelnerii”, a susţinut Sebastian Ghiţă.

Întrebat cu ce ocazie a fost șefa DNA la el acasă, Ghiţă a răspuns: „Nu mai ştiu cu ce ocazie a fost la mine, onomastică, ceva eveniment privat. Au fost și alte persoane, nu cred că vreau să le amestec”.

El a spus că se va gândi cum poate dovedi relaţia sa cu Laura Codruţa Kovesi.

„Îmi pare rău că nu pot să satisfac dorința multor oameni, dar nu înregistrez lumea când vine la mine acasă. Nu mi-a dat prin cap să o înregistrez pe Kovesi când a fost la mine. Nu știu, o să îmi storc mintea să văd cum pot să vă conving de relația mea cu Kovesi”, a declarat Sebastian Ghiţă.

La începutul lui 2014, la puţin timp după ce a plecat din ţară, Ghiţă a apărut în mai multe înregistrări în care a lansat acuzații la adresa Laurei Codruța Kovesi, mai precisează sursa citată.

Citește și: Teodorovici s-a răzgândit în privința impozitării BOR. Cum vrea să gestioneze problema

Într-una dintre acestea, difuzată la România TV, Ghiţă a vorbit despre legăturile sale cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, pe care a susţinut că a cunoscut-o în sediile SRI şi a întrebat-o dacă îşi mai aduce aminte de o petrecere restrânsă dintr-o vilă din Sinaia, la care aceasta era împreună cu el şi cu Vasile Dîncu. Ghiţă a adus mai multe documente, susţinând că sunt e-mailuri care ar incrimina-o pe Kovesi.

„Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte la DNA, o parte trimise în judecată. Nu doresc să intru în dialog cu acesta”, a fost atunci reacția șefei DNA, scrie Digi24.

Citește și:

Ancheta Rise Project: Dragnea Jr. preia patrimoniul de lux al TelDrum. Tranzacții suspecte scoase la suprafață

loading...