Șerban Huidu, mesaj uluitor după ce s-a aflat că Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus

După ce s-a aflat că Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus, mai multe vedete din showbiz-ul românesc au reacționat. Printre ele se numără și Șerban Huidu, care a publicat un mesaj uluitor.

Andreea Esca ar fi contractat virusul după ce ar fi participat la o petrecere pe plajă, cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea. La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane.

Andreea Esca a venit însoțită de fiica ei, iar la petrecere nimeni nu a păstrat distanța socială și nici nu a purtat mască de protecție. După ce a aflat că prezentatoarea TV a fost infectată cu COVID-19, Șerban Huidu a publicat un mesaj uluitor.

”Tu cunosti pe cineva care sa aiba salariul Escai?

Tu cunosti pe cineva care sa fi fost cu Esca la petrecere?

Tu cunosti pe cineva care sa citeasca stiri atat de bine ca Esca?

Chiar nu va dati seama ca Esca a fost creata de Sarbu pentru a tine romanii in fata televizoarelor, iar el sa le trimita prin antene chestii cum ar fi cipurile 6G care te fac sa te uiti la stiri si la reclame!

Ai, ai, ai, ce naivi sunteti, ma! Pai ei prin reclamele alea va fac sa cumparati ceva de care nu aveti nevoie. Esca va baga in cap asta, dirijata de Sarbu, care e dirijat de Bill Gates si care face roboti.


Apreciază și distribuie !

Esca e robot. Ca om, Esca nu exista. Greu pricepeti! Si Eram, cica „sotul” ei. Pai el exista, ma? Daca exista, il chema „Sunt”, nu „Eram”.

Jos masca, ba!

Mergeti pa evenimente cu 1000 de persoane, pupati-va, luati-va in brate, impartiti sticla de bere. Hai ca e bine, romane!

Tine-o tot asa!

Esca nu exista! Covid nu exista”, a fost mesajul lui Șerban Huidu.

Ce anunța Pro TV vineri, 10 iulie
Postul de televiziune Pro TV a trimis un comunicat de presă prin care a informat că mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Testările continuă încă pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați.

S-a luat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei.

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.