Şerban Huidu, scandal în avion de la masca de protecţie. Jurnalistul a răbufnit: „Ştiu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”

Zilele trecute, Șerban Huidu a fost fost implicat într-un scandal monstru, în avion, când se întorcea din vacanţă, din Grecia. Jurnalistul a răbufnit când a văzut că ceilalţi călători care zburau cu acelaşi avion nu purtau corect masca de protecţie.

Șerban Huidu a început să strige: ‘Vă puneți masca, ACUM!’. De acolo s-a declanşat o adevărată ceartă, oamenii au început să comenteze, iar omul de televiziune a urlat fără nicio legătură cu subiectul: ‘Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!’.

Pasagerii i-au răspuns lui Șerban Huidu: ‘Nu a fost un accident. A fost o realitate’, potrivit mediasud.ro.


Apreciază și distribuie !

În 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier în localitatea Timișul de Sus, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Atunci, vedeta a fost condamnată la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare, iar ulterior, după ce familiile victimelor au făcut apel, în 2013, Șerban Huidu a primit 4 ani cu suspendare.

Şerban Huidu, atac devastator la adresa lui Smiley şi a lui Tudor Chirilă
Dragoș Moldovan, concurent care a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat Vocea României 2019. Dincolo de prestațiile artistice și de suspansul inerent, reacțiile celor care au vizionat emisiunea de la Pro TV au fost contradictorii.

Unul dintre cei care au criticat „Vocea României” este Șerban Huidu. Acesta a postat un mesaj dur pe Facebook, în care spune că speranțele celor care participă la „Vocea României” sunt limitate de o realitate ingrată, posibilitatea de face „un clip cu Smiley” sau un concert „la Carei, cu Tudor” fiind suprema realizare.

„Mă uit și eu pe afară la concursurile de voce. Britney, Timberlake, Bieber, Adele… Cam toți câștigătorii sunt preluați de o echipă de management, semnează cu niște case șmechere, au concerte, ajung tari. La noi? Cel mai bun lucru pe care îl pot spera copiii ăștia cu voce e să facă un clip cu Smiley, să prindă un concert la Carei cu Tudor, să facă backing vocal pentru Brenciu, la Sala Palatului, sau să meargă cu Irina la o nuntă. De ce mai faceți concursurile astea, dacă nu îi puteți ajuta să aibă o carieră adevarată?”, este mesajul lui Șerban Huidu.