Simona Gherghe, dezvăluiri despre decesele cauzate de CoVid

Simona Gherghe este indignată amploarea pe care a luat-o zvonul precum se dau bani pentru a se declara, în cazul unor decese, că au fost cauzate de coronavirus. Fosta prezentatoare de la ”Acces direct”, de pe Antena 1, a postat pe Facebook mesajul său.

”698. Înțeleg de la unii că există altii care au rude/prieteni/cunoștințe care «au primit bani să declare că s-au îmbolnăvit de Covid sau să-și declare rudele moarte de Covid»(!!!!) De la cine au primit nu se spune. Vreau și eu să vorbesc cu o rudă/un prieten/o cunoștință. Să VORBESC, nu «am auzit io…» Hai să demontăm cel mai frecvent fake news legat de Covid!”, a scris Simona Gherghe pe rețeaua de socializare.

Internetul a luat, atunci, foc! Un val de mesaje s-a dezlănțuit pe pagina Simonei, unii au aprobat-o, alții au pus-o la zid. Între ei, fostul prezentator, Leonard Miron. El i-a luat apărarea Simonei Gherghe. ”Demontăm sau investigăm? De unde știi că e fake news dacă abia acum colectezi informațiile?”, ”Mai degrabă ai putea investiga, nu musai demonta, nu porni cu “NU” în față. Investighează, apoi poți demonta această idee, nu fake news”.


Apreciază și distribuie !

”Tatăl unui cunoscut a decedat la spital, fiind bolnav de cancer, iar la final când i s-au eliberat actele necesare, medicii au trecut pe hârtii pe lângă cancer și covid… Fiul decedatului, persoana care în trecut a avut o funcție importanta, a umblat, a vorbit stanga, dreapta și într-un final i s-a eliberat o alta hârtie în care scria exact cauza morții… Si a reușit sa facă în asa fel încât tatăl său să fie primit în capela și să i se țină slujba de înmormântare. Țin să precizez ca i s-a făcut decedatului testul de covid cu câteva zile înainte în alt spital și a ieșit negativ”, sunt trei dintre mesajele care o contrează pe Simona.

„E de pomană!”
Au fost și persoane care au sărit în apărarea fostei prezentatoare de la Antena 1. Între acestea, Leonard Miron. ”Nu te mai chinui că e de pomană. De ignoranță și prostie poți scăpa doar dacă vrei. Nu e așa unilateral. Citesc comentariile la postarea ta și mă uimesc. Citesc profilul celor care au comentat și-mi trece uimirea. QED”, a scris Leonard Miron.

”Simona, n-ai cu cine… really! Încerc să confirm/infirm «știrea» asta de 3 luni aproape… niciun vecin al unui vecin al unui unchi de la etajul 4 nu a acceptat vreodată să vorbească public despre acest aspect. Nimeni! Și am peste 20 de mesaje că s-ar întâmpla asta! Nicio confirmare… nimic… niciun act, nicio declarație, nimic. Nu zic că nu e așa, zic doar că mi-aș dori să pot dovedi dacă e așa. Până atunci… nu e așa!”, a comentat un alt prieten virtual al Simonei Gherghe.