Simona Gherghe, REACȚIE la ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR, de teama CORONAVIRUSULUI: ”Încă nu e de speriat situația”

Simona Gherghe, fosta vedetă Antena 1, a avut o reacție uluitoare legată de acest aspect, criticând acestă opțiune posibilă:


Apreciază și distribuie !

„Bâjbâiala asta cu “închidem școlile” “hai să mai așteptăm” “nu e momentul” mi se pare total lipsită de responsabilitate. Ce ar trebui să primeze, acum, e sănătatea copiilor noștri. Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnăviri, ca să luăm o decizie care sigur ajută la prevenirea răspândirii virusului. Fără panică, da, încă nu e de speriat situația de la noi, dar ar putea deveni și încă foarte repede, dacă e să judecăm viteză cu care se transmite COVID-19.

Știu că pe mulți i-ar nemulțumi o astfel de măsură, că e și problema asta cu cine să-i lase pe cei mici, dar sănătatea copiilor trebuie să fie prioritatea! Asta e cel mai important”, a scris Simona Gherghe pe internet.
„Calm și sănătate! Și nu uitați de regulile esențiale de prevenție, în principal spălarea mâinilor. Aș adăuga și strănutul în pliul cotului, nu în palme. Fetița noastră de 2 ani și 9 luni a deprins acest obicei”, a mai completat fosta prezentatoare „Acces Direct”.