Acasă Evenimente Sindicaliștii din Poliție: „Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi să-şi...

Sindicaliștii din Poliție: „Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi să-şi aleagă conducătorii”

DISTRIBUIȚI

Sindicaliștii din Poliție: „Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi să-şi aleagă conducătorii”

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România solicită premierului Mihai Tudose să pună capăt jocurilor politice şi să ia cât mai repede o decizie în privinţa conducerii Poliţiei Române.

„Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie face apel urgent către domnul Mihai Tudose, prim-ministrul României, pentru a pune capăt jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fără precedent cu care se confruntă meseria de poliţist.

Poliţia Română nu este la cheremul nimănui. Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi şi oneşti să-şi aleagă conducătorii”afirmă sindicaliștii, într-un comunicat remis vineri de Agerpres și citat de stirileprotv.ro.

SNAP doreşte să se ia cât mai curând o decizie referitoare la conducerea Poliţiei Române, cu care „să reclădim autoritatea” instituţiei.

„Vrem o decizie cât mai curând posibil, să avem o conducere cu care să reclădim autoritatea Poliţiei Române. Noi nu mai aşteptăm”, se subliniază în documentul semnat de președintele sindicatului, Iulian Surugiu.

Citește și: Deputatul „Mitralieră” Cătălin Rădulescu a cerut partidului, retragerea sprijinului politic pentru propriul Guvern

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu și-a anunţat demisia de la conducerea instituţiei, în condiţiile în care premierul Mihai Tudose a anunţat că i-o va primi, „dacă va fi lăsată să şi-o dea”.

Carmen Dan a declarat în schimb că „Guvernul este unul politic, iar miniştrii sunt nominalizaţi şi validaţi în forurile statutare ale partidelor din coaliţie şi tot acolo se aprobă retragerea lor din Guvern”, mai notează sursa citată.

Urmărește-ne și pe Facebook. Informația de partea ta!

Citește și: A săpat singur un drum prin munți pentru copiii săi: „Copiii mei făceau eforturi să meargă până la școală”

loading...