Situația se complică pentru Brigitte și Florin Pastramă, după ce în urmă cu mai bine de doi ani au fost „vizitați” de oamenii legii care au făcut o percheziție la domiciliul celor doi. Aceștia ar fi acuzați că ar fi vândut produse contrafăcute.–citeste in comentariu

Situația se complică pentru Brigitte și Florin Pastramă, după ce în urmă cu mai bine de doi ani au fost „vizitați” de oamenii legii care au făcut o percheziție la domiciliul celor doi. Aceștia ar fi acuzați că ar fi vândut produse contrafăcute.

Situația se complică pentru Brigitte și Florin Pastramă! Ce se întâmplă în dosarul "măștilor contrafăcute"
  • Situația se complică pentru Brigitte și Florin Pastramă
  • Ce se întâmplă în dosarul „măștilor contrafăcute”
  • Trei dintre cele mai mari case de modă implicate în proces

Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi vândut măști contrafăcute pe tot parcursul anului 2020. Ulterior, fosta soție a lui Ilie Năstase și soțul ei, Florin Pastramă au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile. Produsele ar fi fost vândute cu prețuri cuprinse între 21 și 70 de lei.

Situația se complică pentru Brigitte și Florin Pastramă

După ce au apărut zvonuri conform cărora una dintre marile case de modă, al cărui brand l-ar fi copiat, i-ar fi acționat în judecată pe cei doi soți, de curând, pe portalul instantelor de judecată a apărut un proces penal în care atât Brigitte, cât și Florin Pastramă au calitatea de inculpați, iar trei dintre cele mai mari case de modă din lume, au calitatea de „Parte civilă”.

Brigitte Pastramă a fost discretă în declarații, la momentul respectiv, nu a vrut să ofere prea multe detalii, ci doar să lămurească faptul că nu ei au fabricat măștile. Mai mult decât atât, bruneta a precizat că nu a știut că nu are voie să vândă măști cu însemne. Acesta a mărturisit că a comercializat marfa legal, ba chiar ar fi plătit și TVA-ul.

Brigitte Pastramă a mai făcut drumuri la tribunal, asta după ce, ea și fost iubită a soțului ei, Raluca Podea, s-au acționat reciproc în instanță, după ce și-au aruncat vorbe grele în spațiul public. În acel dosar magistrații au echivalat daunele morale, astfel nici una dintre cele două nu trebuie să îi mai ofere nimic celeilalte.

Lasă un comentariu