Smiley a împlinit 40 de ani! Gina Pistol i-a făcut o urare deocheată. „Restul îți urez când urci în dormitor!” –-citeste in comentariu

Redactie

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut ca Smiley, a sărbătorit joi împlinirea vârstei de 40 de ani. Cu această ocazie, Smiley și Gina Pistol au participat la concertul trupei Depeche Mode de pe Arena Națională, trăind la maximum atmosfera concertului. Cei doi au dansat împreună și s-au bucurat de muzică alături de alte vedete prezente în public, printre care Răzvan și Irina Fodor, Andreea Raicu și Adrian Despot.

Concertul trupei Depeche Mode, intitulat „Memento Mori”, a adus bucurie fanilor și a oferit o atmosferă tipic britanică. Martin Gore, unul dintre membrii formației, a dansat în ploaie pe melodia „I Feel You”, iar evenimentul a durat peste două ore.

Mesajul Ginei Pistol și al lui Smiley

Pe rețelele de socializare, Smiley și Gina Pistol au postat despre experiența lor la concert și au făcut câteva glume, însă unele dintre acestea au fost considerate interzise minorilor.

„Băi, nenică, am fost la concertul Depeche și ne-a plăcut mult de tot. Ne-am întors plouaaaați, a plouat și în noi, atât de rău a plouat, dar atât de mișto a fost, superb, a fost epic. Și, pe lângă concertul Depeche, care mi-a plăcut foarte mult, știi ce mi-a mai plăcut foarte mult?

Că îmi stă bine udă. Chiar nu m-am transformat, m-am transformat într-una mai mișto”, a spus Gina, într-un filmuleț pe care l-a marcat +18. Smiley a reușit cu greu să-și adune cuvintele, iar răspunsul lui a fost scurt: „Știu!”

Ulterior, Gina și-a surprins încă o dată soțul cu o urare „fierbinte”, de ziua lui. „La mulți ani, restul îți urez când urci în dormitor”, a scris Gina pe InstaStory, pe o poză alb-negru, în care îl sărută pe Smiley, cu foc.

Lasă un comentariu