Smiley a postat această poză pe internet, dar un detaliu i-a scos din minți pe fani! Comentariile răutăcioase au apărut imediat. Ce au observat oamenii

Smiley și Gina Pistol sunt foarte discreți cu viața lor privată, nu postează fotografii cu chipul fetiței lor sau imagini din intimitatea casei în care locuiesc. Uneori, însă, mai fac excepții și răspund la rugămințile fanilor de a fi mai apropiați de ei în mediul online. Chiar și așa, fanii au găsit să le reproșeze, totuși, ceva!

De la o vreme, Smiley se arată generos cu imagini pe social media în care apare alături de Gina Pistol, mai ales de când au devenit părinţi. Însă nu postează niciodată chipul fiicei lor, iar acest lucru îi enervează pe fani.

Smiley a spus că fetița are nevoie de intimitate, iar ea va apărea pe rețelele de socializare atunci când o va cere, după cum a precizat chiar Smiley

‘Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomandată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune’, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Imagini din casa în care locuiesc Gina Pistol și Smiley

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum’, a explicat și Gina Pistol, pe contul ei de Instagram, după ce fanii i-au cerut să le-o arate pe Josephine.

Totuși, cântărețul și-a surprins fanii cu câteva imagini din intimitatea casei în care locuiește cu Gina Pistol și cu fiica lor. Cei doi apar îmbrăcați lejer, relaxați și îmbrățișați.

Însă, fanii lor au observat un detaliu și au reacționat imediat. Toți urmăritorii se întreabă unde este fetița lor, Josephine, și de ce nu apare în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

„Cred că cea mică a fost fotograful.’, „Cine a făcut poza? Fetița?’, „Unde este cea micî? La bunici?’, „Eu cred ca lipsește cineva important din poză’.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata